Του Γ. Κατσιάνη
Χρειάστηκε να περάσουν 99 ολόκληρα χρόνια για να αναλάβει το “τιμόνι” της Ανώτατης Διοίκησης Ενώσεων Δημοσίων Υπαλλήλων (ΑΔΕΔΥ), παράταξη που πρόσκειται στο ΚΚΕ.
Ο λόγος για την ΔΑΣ, η οποία κατά την διάρκεια των εργασιών του 39ου Συνεδρίου της ΑΔΕΔΥ, αναδείχθηκε πρώτη δύναμη, με 25,57% και 22 έδρες.
Δεύτερη αναδείχθηκε η παράταξη της ΔΑΚΕ που πρόσκειται στη ΝΔ με ποσοστό 21,77% και 19 έδρες και τρίτη η ΔΗΣΥΠ του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής με 17,5% και 15 έδρες.
“Το αποτέλεσμα του 39ου Συνεδρίου της ΑΔΕΔΥ δυναμώνει την προοπτική, το εργατικό κίνημα να αποτελέσει το αντίπαλο δέος απέναντι σε όλες τις αντιλαϊκές κυβερνήσεις και το κεφάλαιο που υπηρετούν”, σημειώνει μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση της η ΔΑΣ.
Thesseconomy Οικονομία – Επιχειρείν
