Friday , 29 March 2024

Άρχισαν οι αιτήσεις εκπαιδευτικών για τα 30 ΙΕΚ του ΟΑΕΔ

Προθεσμία μέχρι και την Κυριακή 29 Αυγούστου για να υποβάλλουν ηλεκτρονικά την αίτηση τους έχουν όσοι εκπαιδευτικοί θέλουν να εργαστούν στα 30 ινστιτούτα επαγγελματικής κατάρτισης (ΙΕΚ) του ΟΑΕΔ.

Όσοι προσληφθούν, θα απασχοληθούν με σύμβαση εξαρτημένης εργασίας ορισμένου χρόνου για την τρέχουσα εκπαιδευτική περίοδο 2021-2022.

Η υποβολή των αιτήσεων γίνεται αποκλειστικά ηλεκτρονικά, μέσω της ενιαίας ψηφιακής πύλης gov.gr, με τους κωδικούς πρόσβασης του TAXISnet, στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://www.gov.gr/ipiresies/ekpaideuse/katartise-kai-ekpaideutiko-periekhomeno/aitese-oromisthion-ekpaideutikon-iek-oaed.

Ειδικότερα, η διαδρομή είναι: gov.gr → Εκπαίδευση → Κατάρτιση και εκπαιδευτικό περιεχόμενο → Αίτηση ωρομισθίων εκπαιδευτικών ΙΕΚ-ΟΑΕΔ. 

Περαιτέρω πληροφορίες για τις ειδικότητες του έκτακτου εκπαιδευτικού προσωπικού, την υποβολή αιτήσεων και τα απαραίτητα δικαιολογητικά, σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 32158/Δ1/11297 (ΦΕΚ 2228/14-06-2018) υπουργική απόφαση και τη σχετική προκήρυξη, παρέχονται στον ιστότοπο του Οργανισμού (www.oaed.gr), στις ενότητες «Νέα & Ανακοινώσεις» και «Κατάρτιση».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *