Saturday , 20 April 2024

“Άϊ παράτα με” απάντησε τοπικός σύμβουλος σε πολίτη που διαμαρτυρήθηκε για τα ξερά χόρτα εν μέσω καύσωνα

Για γέλια και για κλάματα εν μέσω καύσωνα η συμπεριφορά και η νοοτροπία ορισμένων εκπροσώπων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης! Τοπικός σύμβουλος σε κοινότητα λίγο πιο έξω από τη Θεσσαλονίκη απάντησε με απαξίωση και αδιαφορία σε πολίτη που επικοινώνησε μαζί του για την κοπή ξερών χόρτων στην περιοχή διαμονής του. Όπως καταγγέλλει στο thesseconomy υπάρχει οικόπεδο σε οικιστική περιοχή πολύ κοντά στη Θεσσαλονίκη που δεν έχει καθαριστεί εδώ και χρόνια από τα ξερά χόρτα, βρίσκεται πολύ κοντά σε άλλα σπίτια και μπορεί να αποτελέσει αιτία για εκδήλωση πυρκαγιάς ειδικά κατά τη διάρκεια του καύσωνα που βιώνουμε αυτές τις ημέρες.

“Τον καλέσα για να του πω για άλλη μια φορά για τον κίνδυνο πυρκαγιάς που ελλοχεύει από τα ξερά χόρτα ειδικά με αυτές τις θερμοκρασίες που βιώνουμε και μου απάντησε αυτολεξεί: “Είμαι σε διακοπές. Δεν με ενδιαφέρει, άι παράτα με!” και του απάντησα “δηλαδή εσεις εργάζεστε 5 μέρες την εβδομάδα 8ωρο;” και μου το έκλεισε στα μούτρα!”.

Σημειωτέον ότι από το 2017 και έκτοτε κάθε χρονιά ο πολίτης στέλνει ενημερωτικό e-mail επισημαίνοντας ότι είναι ανάγκη ο τοπικός σύμβουλος να ενημερώσει την αρμόδια υπηρεσία ώστε να καθαριστεί το συγκεκριμένο μέρος και να εξηγήσει ποια είναι η διαδικασία που χρειάζεται ώστε να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες αλλά απάντηση δεν έλαβε ποτέ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *