Friday , 19 April 2024

Ένας αστυνομικός τραυματίστηκε στον Έβρο-“Βάζουν πλάτη” οι αγροτοκτηνοτρόφοι του Έβρου για την αποτροπή της εισβολής

Ένας Έλληνας αστυνομικός τραυματίστηκε στα συνεχιζόμενα επεισόδια στον Έβρο, όπου συνεχίζονται οι οργανωμένες προσπάθειες παραβίασης των ελληνικών συνόρων από τουλάχιστον 13.000 μετανάστες, μετά το άνοιγμα των συνόρων από την πλευρά της Τουρκίας. Ο αστυνομικός τραυματίστηκε από πέτρα και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Διδυμότειχου. Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες είναι καλά στην υγεία του και ζήτησε ο ίδιος να επιστρέψει στην υπηρεσία του.

Το έργο των συνοριοφυλάκων στον ενισχύουν ειδικές ομάδες από όλη την επικράτεια, ενώ στο πλευρό της κυβέρνησης τάσσεται ο Αγροτικός και Κτηνοτροφικός Σύλλογος Αλεξανδρούπολης για την αποτροπή εισόδου των παράνομων μεταναστών από το τελωνείο Καστανεών.

Με ανακοίνωσή του ο Σύλλογος δηλώνει ότι όλα τα μέλη του είναι έτοιμα να συνδράμουν τα μέγιστα μόλις τους το ζητήσει ο Ελληνικό Κράτος.

Την είδηση έκανε γνωστή ο Διευθυντής του Πρωθυπουργικού Γραφείου του Κυριάκου Μητσοτάκη, Γρηγόρης Δημητριάδης, γράφοντας στο Twitter ότι τα μέλη του Αγροτικού και Κτηνοτροφικού Συλλόγου Αλεξανδρούπολης τέθηκαν στη διάθεση της κυβέρνησης για τον ‘Εβρο.

Στην ανακοίνωσή του ο Σύλλογος αναφέρει:

“ΩΣ ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ ΕΚΦΡΑΖΟΥΜΕ ΤΗ ΒΑΘΙΑ ΑΓΩΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΤΟΝΗ ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΑΔΡΑΜΑΤΙΖΟΜΕΝΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΕΝΤΑΣΗΣ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ.
ΣΥΝΤΑΣΣΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΤΟΥ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ. ΕΧΟΥΜΕ ΔΕ, ΘΕΣΕΙ ΕΑΥΤΟΥΣ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΣΥΜΒΑΛΛΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ-ΑΝ ΑΥΤΟ ΚΡΙΘΕΙ ΑΝΑΓΚΑΙΟ-ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΑΣ. ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΘ’ ΟΛΑ ΕΤΟΙΜΟΙ, ΤΟΣΟ ΩΣ ΑΤΟΜΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΩΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΟΝΤΟΤΗΤΑ, ΝΑ ΣΥΝΔΡΑΜΟΥΜΕ ΤΑ ΜΕΓΙΣΤΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΚΑΛΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ, ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΖΗΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ. “.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *