Friday , 29 March 2024

Έργων και… υπομονής συνέχεια με κλειστές λωρίδες σε δρόμους περιφερειακά της Θεσσαλονίκης

Ολοκληρώνονται αύριο, 12 Μαΐου, οι εργασίες κοπής βλάστησης στην 11η επαρχιακή οδό με αποκλεισμό μιας λωρίδας κυκλοφορίας. Συγκεκριμένα γίνονται εργασίες κοπής και κλαδέματος παρόδιας βλάστησης στο τμήμα από τον κόμβο του κλειστού γυμναστηρίου Λαγυνών (ΑΓΝΟ) μέχρι τις εγκαταστάσεις της επιχείρησης “MELGO”. Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με το τμήμα Τροχαίας Λητής, ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη κυκλοφορία των αυτοκινήτων κατά τη διάρκεια των εργασιών.

Εργασίες και στην Εθνική Οδό 2
Επίσης Συνεργεία της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας πραγματοποιούν σήμερα και αύριο (11 και 12 Μαΐου) εργασίες συντήρησης επί της Εθνικής Οδού 2 Θεσσαλονίκης – Όρια νομού Σερρών και επί της 25ης επαρχιακής οδού (διασταύρωση Ε.Ο.2 – Σταυρός- Όρια νομού Χαλκιδικής). Συγκεκριμένα πραγματοποιούνται:
-Κοπή βλάστησης (δένδρα και κλαδιά), καθαρισμός και χωματουργικές εργασίες επί της Εθνικής Οδού 2 (Θεσσαλονίκη – όρια νομού Σερρών), στο οδικό τμήμα μεταξύ του ισόπεδου κόμβου στη Νέα Μάδυτο έως τα όρια του νομού Σερρών, με κατεύθυνση από και προς τον οικισμό της Ασπροβάλτας και με αποκλεισμό μίας λωρίδας κυκλοφορίας.

-Κοπή βλάστησης (δένδρα και κλαδιά), καθαρισμός και χωματουργικές εργασίες επί της 25ης επαρχιακής οδού (Διασταύρωση Ε.Ο. 2 – Σταυρός – Όρια νομού Χαλκιδικής), στο οδικό τμήμα μεταξύ του ισόπεδου κόμβου της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης-Καβάλας έως τα όρια του νομού Χαλκιδικής, με κατεύθυνση από και προς τον οικισμό του Σταυρού και με αποκλεισμό μίας λωρίδας κυκλοφορίας

*Υπενθυμίζεται ότι συνεχίζονται οι εργασίες αλλά και η ταλαιπωρία των οδηγών- στα ανατολικά της πόλης- στην Εθνική Οδό 67 Θεσσαλονίκης – Αεροδρομίου. Τα αυτοκίνητα που κατευθύνονται προς αεροδρόμιο και Περαία κινούνται σε μία λωρίδα κυκλοφορίας σε τμήμα του δρόμου, με αποτέλεσμα να δημιουργείται μποτιλιάρισμα των οχημάτων τις ώρες αιχμής.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *