Friday , 29 March 2024

«Έρχονται» 40 προσλήψεις-εξπρές από το υπουργείο Υγείας

Στην άμεση πρόσληψη 40 ατόμων εκτός ΑΣΕΠ προχωρά η ηγεσία του υπουργείου Υγείας για την αντιμετώπιση της εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊού. 

Σύμφωνα με την κοινή υπουργική απόφαση (Κ.Υ.Α.) Α1α/οικ.21721/2020, οι νεοπροσληφθέντες θα απασχοληθούν  στην Κεντρική Υπηρεσία του υπουργείου Υγείας, με σχέση εργασίας ορισμένου χρόνου διάρκειας τεσσάρων μηνών.

Η προκήρυξη θα αναρτηθεί  στον επίσημο ιστότοπο του υπουργείου Υγείας (www.moh.gov.gr) και στο κατάστημα της Κεντρικής Υπηρεσίας.                            

Πρόθεση της ηγεσίας του υπουργείου είναι η πρόσληψη 16 ατόμων πανεπιστημιακής εκπαίδευσης (ΠΕ) των κλάδων Διοικητικού (10 υπάλληλοι), Πληροφορικής (4 υπάλληλοι) και Φαρμακοποιών (2 υπάλληλοι), 4 ατόμων τεχνολογικής εκπαίδευσης (ΤΕ) Πληροφορικής, 4 ατόμων δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης (ΔΕ) των κλάδων Διοικητικών Γραμματέων και δύο Οδηγών καθώς και 14 ατόμων υποχρεωτικής εκπαίδευσης (ΥΕ) των κλάδων Φυλάκων (2 υπάλληλοι), Εργατών (6 υπάλληλοι) και προσωπικού Καθαριότητας (6 υπάλληλοι).                                                                              

Οι ενδιαφερόμενοι υποβάλλουν τις αιτήσεις τους όπως θα ορίζεται στη σχετική προκήρυξη, μετά των απαιτούμενων δικαιολογητικών, εντός αποκλειστικής προθεσμίας πέντε  εργασίμων ημερών από τη δημοσίευση της πρόσκλησης, λόγω του κατεπείγοντος χαρακτήρα της ανάγκης στελέχωσης του υπουργείου Υγείας.                         

Να σημειωθεί ότι η αρμόδια Διεύθυνση Ανθρωπίνου Δυναμικού και Διοικητικής Υποστήριξης του Υπουργείου Υγείας θα προβεί άμεσα στην πρόσληψη των επιλεγέντων κατά σειρά κατάταξης, χωρίς να προβλέπεται διαδικασία υποβολής ενστάσεων.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *