“Έφυγε” ο Άγγελος Πασαλίδης, πρόεδρος του Συλλόγου Μεσιτών Θεσσαλονίκης – Σοκ και...

“Έφυγε” ο Άγγελος Πασαλίδης, πρόεδρος του Συλλόγου Μεσιτών Θεσσαλονίκης – Σοκ και θλίψη στους επαγγελματίες της πόλης

335
SHARE

Πάλεψε σθεναρά για τη ζωή του για αρκετές ημέρες στην εντατική, όπου νοσηλευόταν με βαρύ σηψαιμικό επεισόδιο μετά από εγχείρηση που είχε κάνει, ο πρόεδρος των μεσιτών της Θεσσαλονίκης, Άγγελος Πασαλίδης, αλλά τελικά δεν τα κατάφερε και “έφυγε” σε ηλικία μόλις 49 ετών.

Ο Άγγελος Πασαλίδης ήταν πρόεδρος του Συλλόγου Μεσιτών Θεσσαλονίκης και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης (ΕΕΘ), ενώ είχε διατελέσει και πρόεδρος του Τμήματος Υπηρεσιών του ΕΕΘ. 

Είχε δραστηριοποιηθεί στον χώρο του Real Estate από το 1994, αναπτύσσοντας στη συνέχεια και συνδικαλιστική δράση από το 2008 και εξής και υπήρξε μέλος του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Μεσιτών Ελλάδος και από το 2011 μέλος του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Εμπόρων Θεσσαλονίκης.

Η είδηση του θανάτου του προκάλεσε έντονη θλίψη και σοκ στην επιχειρηματική και επαγγελματική κοινότητα της Θεσσαλονίκης. Προν από μερικές ημέρες είχε απευθυνθεί έκκληση από φίλους και συναδέλφους του στο ΕΕΘ για συγκέντρωση φιαλών αίματος μέσω των κοινωνικών δικτύων ενημέρωσης, λόγω του έντονου προβλήματος υγείας που αντιμετώπιζε.

LEAVE A REPLY