Friday , 29 March 2024

Αγορά Καλαμαριάς: Νέα καταστήματα αλλά και λουκέτα

Έντονη κινητικότητα καταγράφεται στην αγορά της Καλαμαριάς, με αφίξεις νέων brands-εμπορικών καταστημάτων αλλά και λουκέτα άλλων μαγαζιών.

Η πιο νέα “είσοδος” στην αγορά της Καλαμαριάς είναι το μαγαζί της “La Vie en Rose” by Dimitra Katsafadou, που όπως διαπίστωσε χθες βράδυ το Thesseconomy.gr είναι έτοιμο και τέθηκε σήμερα σε λειτουργία, στο κατάστημα που μέχρι πρότινος στέγαζε την Max Boutique επί της οδού Πασσαλίδη.

“New entry” είναι επίσης και μαγαζί με παιδικά παιχνίδια και είδη στο κεντρικό κομμάτι του πεζόδρομου της Καλαμαριάς “(οδός Κομνηνών), ενώ στον αντίποδα πρόσφατα έβαλε λουκέτο το κατάστημα καλλυντικών “Cosmital” που λειτουργούσε στην απέναντι πλευρά του πεζόδρομου. Στο κεντρικό τμήμα του πεζόδρομου (τμήμα από την Πασσαλίδη μέχρι την Μεταμορφώσεως) υπάρχουν επί του παρόντος τρία κλειστά καταστήματα.

Αντίστοιχα, στην Μεταμορφώσεως (από τη Μητρόπολη μέχρι την Πόντου) κλειστά-αναξιοποίητα είναι επί του παρόντος πέντε καταστήματα, εκ των οποίων τα δυο στη μία γωνία της Μεταμορφώσεως με την Πόντου στο τμήμα αυτό, που παραμένουν κλειστά για χρόνια. Αντιθέτως στα καταστήματα στην απέναντι γωνία, εκ των οποίων το ένα παλιά στέγαζε υποκατάστημα της τράπεζας Alpha, έχουν ξαναμισθωθεί – συγκεκριμένα η πρώην τράπεζα έχει γίνει πρακτορείο του ΟΠΑΠ και το παραδιπλανό μπουτίκ “Pink Woman”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *