Wednesday , 24 April 2024

Ακυρώθηκε η Έκθεση FRESKON-Αναβάλλεται το 5ο Συνέδριο Τουρισμού-Σε επαγρύπνηση ο εθνικός εκθεσιακός φορέας

Την ακύρωση της διεθνούς έκθεσης φρέσκων φρούτων και λαχανικών «Freskon» που επρόκειτο να λάβει χώρα από 2 έως 4 Απριλίου στη ΔΕΘ αποφάσισε η ΔΕΘ-Helexpo Α.Ε., εξαιτίας των τελευταίων εξελίξεων στο μέτωπο του κοροναϊού (COVID-19) και με αίσθημα ευθύνης απέναντι σε εκθέτες, επισκέπτες και εργαζομένους, ενώ τα πέντε διμερή Επιμελητήρια για τον ίδιο λόγο αποφάσισαν την αναβολή του 5ου Συνεδρίου Τουρισμού που επρόκειτο να πραγματοποιηθεί στο συνεδριακό κέντρο Ιωάννης Βελλίδης, επίσης στη ΔΕΘ, στις 12 Μαρτίου. Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί εν ευθέτω χρόνω.

Μετά από επικοινωνία με τους εκθέτες και τους προσκεκλημένους εμπορικούς επισκέπτες, η ΔΕΘ-Helexpo, θέτοντας την ασφάλεια των συμμετεχόντων σε πρώτη προτεραιότητα, ανανεώνει το εκθεσιακό της «ραντεβού» με τον κλάδο των φρέσκων φρούτων και λαχανικών για τις 15-17 Απριλίου του 2021.

Ο εθνικός εκθεσιακός φορέας δηλώνει ότι βρίσκεται σε συνεχή επαγρύπνηση αναφορικά με την εξέλιξη των κρουσμάτων του κορωνοϊού στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, ώστε να διαμορφώσει ανάλογα το εκθεσιακό του πρόγραμμα για το επόμενο διάστημα.

Εντός του Διεθνούς Εκθεσιακού και Συνεδριακού Κέντρου Θεσσαλονίκης, τονίζει η διοίκηση της εταιρείας, έχουν ληφθεί όλα τα μέτρα και τηρούνται όλοι οι κανόνες υγιεινής και ασφάλειας για εργαζομένους, συνεργάτες και επισκέπτες, ενώ η διοίκηση της ΔΕΘ-Helexpo βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με τις αρμόδιες υπηρεσίες του υπουργείου Υγείας, της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και του δήμου Θεσσαλονίκης.

Ο εθνικός εκθεσιακός φορέας αναφέρει, επίσης, πως θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους τους συνεργάτες του από την Ελλάδα και το εξωτερικό για τη στήριξη και τη συνεργασία τους, αλλά και για τη σύμπνοια απέναντι στο θέμα του κορωνοΐού.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *