Tuesday , 21 April 2026

Αλαλούμ με την πλατφόρμα Fuel Pass

Του Γ.Κατσιάνη

Από ημέρα σε ημέρα μετατίθεται η πρεμιέρα της πλατφόρμας Fuel Pass.

Ειδικότερα, πριν από μία εβδομάδα και κατά την διάρκεια εξειδίκευσης των μέτρων στήριξης ο υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, Κυριάκος Πιερρακάκης είχε ανακοινώσει ότι στόχος ήταν η σχετική πλατφόρμα να τεθεί σε λειτουργία μέσα στην εβδομάδα.

Η εβδομάδα τελείωσε και στο θέμα επανήλθε χθες ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος ανήρτησε ότι “καταβάλλεται προσπάθεια ώστε η πλατφόρμα για το Fuel Pass να ανοίξει εντός της ερχόμενης εβδομάδας και να δοθεί επιδότηση πριν τα μέσα του μηνός”.

Εντωμεταξύ, έχει περάσει ένας μήνας από την έναρξη του πολέμου, οι τιμές των καυσίμων συνεχίζουν το ράλι, οι καταναλωτές γεμίζουν το ρεζερβουάρ του ΙΧ τους, καταβάλλοντας διπλάσιο ποσό χρημάτων απ’ ότι πρίν από ένα μήνα και το κυριότερο έρχεται Πάσχα.

Όπερ σημαίνει έξοδος των εκδρομέων, με διπλάσιο κόστος απ’ ότι τα προηγούμενα χρόνια.

Υστερα απ’όλα αυτά, έχεις και τον υπουργό Ανάπτυξης να δηλώνει ότι “έχουμε αποδείξει αυτά τα επτά χρόνια ξέρουμε να αντιμετωπίζουμε κρίσεις με αρκετά μεγάλη επιτυχία”.

Περαστικά μας…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *