Friday , 26 April 2024

Αλεύρι με… σκουλήκια(!) αγόρασε Θεσσαλονικιά από γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ

Μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε Θεσσαλονικιά όταν επιχείρησε να δοκιμάσει τα τυροπιτάκια που μόλις είχε ψήσει στον φούρνο.

Όπως κατήγγειλε στο thesseconomy.gr, σε ένα από τα τυροπιτάκια όπου έλεγξε υπήρχαν μικρά μαύρα κομματάκια που έμοιαζαν με σκουλήκια!

Ωστόσο, μετά από έλεγχο που έκανε, η νεαρή γυναίκα διαπίστωσε ότι οι…απρόσκλητοι επισκέπτες προήλθαν από το αλεύρι που χρησιμοποίησε για να κάνει το μείγμα.  

«Αγόρασα το αλεύρι από υποκατάστημα γνωστής αλυσίδας σούπερ μάρκετ ενώ στη συσκευασία αναγράφονταν πως το προϊόν έληγε μετά από ένα μήνα», δήλωσε η καταγγέλλουσα ενώ αποκάλυψε ότι σκόπευε να ταΐσει με τυροπιτάκια τα δύο της παιδιά, ηλικίας δυόμισι ετών και 12 μηνών.

Να σημειωθεί ότι πρόσφατα ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ) κατέσχεσε από βιομηχανία τροφίμων στη δυτική Θεσσαλονίκη δύο περίπου τόνους προϊόντων, ακατάλληλων για κατανάλωση όπως βούτυρα, άλευρα και σπόροι σε μεγάλες επίσης συσκευασίες (πρώτες ύλες για παραγωγή προϊόντων ζύμης) για τα οποία είχε παρέλθει ο χρόνος διατηρησιμότητας ενώ για τα περισσότερα από αυτά διαπιστώθηκε παρουσία εντόμων σε όλα τα στάδια της ανάπτυξής τους.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *