Friday , 29 March 2024

Αλλάζει εικόνα η αγορά του Ωραιοκάστρου

Η αγορά του Ωραιοκάστρου πρόκειται να γίνει πιο φιλική και εύκολα προσβάσιμη καθώς ο δήμος Ωραιοκάστρου σε συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο της περιοχής σχεδιάζουν παρεμβάσεις προς όφελος των πολιτών. Σύμφωνα με τη δημοτική αρχή πρόκειται να γίνουν μονοδρομήσεις και πεζοδρομήσεις κεντρικών δρόμων για συγκεκριμένες ώρες και ημέρες της εβδομάδας.

“Θέλουμε να βελτιώσουμε την εικόνα της αγοράς του Ωραιοκάστρου, να κάνουμε την αγορά πιο φιλική και εύκολα προσβάσιμη στους πολίτες. Να μπορούν να απολαμβάνουν τη βόλτα τους με ασφάλεια και να κάνουν ευχάριστα τις αγορές τους. Στο πλαίσιο αυτό συνεργαζόμαστε με τον Εμπορικό Σύλλογο Ωραιοκάστρου και μελετούμε καίριες και σημαντικές παρεμβάσεις, όπως μονοδρομήσεις και πεζοδρομήσεις κεντρικών δρόμων για συγκεκριμένες ώρες και ημέρες της εβδομάδας. Ο σχεδιασμός γίνεται βήμα – βήμα καταγράφοντας τις ανάγκες των καταστηματαρχών και των κατοίκων, ώστε να έχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα. Θέλουμε να κάνουμε το κέντρο του Ωραιοκάστρου πόλο έλξης για όλους όσοι επιθυμούν να κάνουν τα ψώνια τους σε ένα όμορφο, ευχάριστο και ασφαλές περιβάλλον” τόνισε ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου Παντελής Τσακίρης.

“Ο Εμπορικός Σύλλογος Ωραιόκαστρου συνεχίζει να εργάζεται αδιάκοπα για την αναβάθμιση της αγοράς του Ωραιοκάστρου. Στο πλαίσιο αυτού του σκοπού ο Δήμος Ωραιοκάστρου συνεχίζει υπό τη νέα διοίκηση να βρίσκεται στο πλευρό του. Αιτηθήκαμε στο δήμαρχο Παντελή Τσακίρη να επισπεύσουμε κάποιες μονοδρομήσεις εκμεταλλευόμενοι τη νέα νομοθεσία που τις κάνει πιο απλές. Χαιρετίζουμε την άμεση ανταπόκριση του δημάρχου και συνεχίζουμε την κοινή προσπάθεια ανάδειξης και αναβάθμισης της αγοράς μας” τόνισε ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ωραιοκάστρου, Βασίλης Ιακωβίδης.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *