Thursday , 25 April 2024

«Αλλάζει όψη» το χιονοδρομικό κέντρο «3-5 Πηγάδια», μετά την επένδυση των 10,7 εκατ. ευρώ από το υπουργείο Ανάπτυξης

Το «πράσινο φως» για την αναβάθμιση του χιονοδρομικού κέντρου «3-5 Πηγάδια» στο δήμο Νάουσας, άναψε το υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

Όπως ανακοίνωσε ο αρμόδιος υπουργός, Άδωνις Γεωργιάδης κατά τη διάρκεια τηλεδιάσκεψης που είχε με τον δήμαρχο Νάουσας, Νικόλα Καρανικόλα, πρόθεση της ηγεσίας του υπουργείου Ανάπτυξης είναι η υλοποίηση επενδύσεων, ύψους 10,7 εκατ. ευρώ για τον εκσυγχρονισμό του χιονοδρομικού κέντρου.                                                    

«Η επικείμενη χρηματοδότηση για την υλοποίηση νέου αναβατήρα στο χιονοδρομικό κέντρο και η έγκριση του συνολικού ποσού των 10,7 εκατ. ευρώ για την ανάπτυξη και την βελτίωση των υποδομών του, αποτελούν στο σύνολό τους ένα εμβληματικό έργο που θα αφήσει μεγάλο αναπτυξιακό αποτύπωμα στο δήμο Νάουσας», δήλωσε ο δήμαρχος, Ν. Καρανικόλας και αναφέρθηκε στα οφέλη της επένδυσης για την περιοχή.                                                                                                                                     

«Ένα έργο που θα υλοποιηθεί, πρωτίστως, με σεβασμό στην προστασία του περιβάλλοντος και του φυσικού κάλλους του Βερμίου και αναμένεται να συμβάλλει στην ευρύτερη ανάπτυξη της περιοχής, στην τουριστική ανάδειξη του τόπου μας και στην δημιουργία νέων θέσεων εργασίας», σημείωσε ο δήμαρχος Νάουσας.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *