Thursday , 28 March 2024

Αλλαγή σκυτάλης στη διοίκηση της ΖeniΘ – Νέος CEO ο Fulvio Siotto

Αλλαγή σκυτάλης στη διοίκησή της ανακοίνωσε η εταιρεία ΖeniΘ, με την ανάληψη καθηκόντων του Διευθύνοντα Συμβούλου (CEO) από τον Fulvio Siotto από σήμερα, 1 Απρίλιου 2021.

Με σπουδές Ηλεκτρονικής Μηχανικής στο Πανεπιστήμιο της Πάντοβα της Ιταλίας και ως Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος Marketing, Πωλήσεων και Ενέργειας της ιταλικής Eni gas e luce από το 2015 έως το 2020, o κ. Siotto ανέλαβε χρέη Αναπληρωτή Διευθύνοντος Συμβούλου της ZeniΘ στην αρχή του έτους. Στο παρελθόν κατείχε διευθυντικές και διοικητικές θέσεις σε άλλες σημαντικές εταιρείες τεχνολογίας, τηλεπικοινωνιών, παραγωγής και διανομής ενέργειας.

Ο Fulvio Siotto διαδέχεται τον Federico Regola o οποίος συνταξιοδοτείται. Ο F. Regola ηγήθηκε της ZeniΘ από το 2014 και μέσα σε λίγα χρόνια πέτυχε να οδηγήσει την εταιρεία στην κορυφή, μετασχηματίζοντας το Αέριο Θεσσαλονίκης-Θεσσαλίας, σε έναν ισχυρό εναλλακτικό πάροχο ενέργειας, στη ZeniΘ, τον 1ο πάροχο ολοκληρωμένης ενέργειας στην Ελλάδα. Αξιοποιώντας στο μέγιστο την εμπειρία και την τεχνογνωσία των ανθρώπων της αλλά και της μητρικής εταιρείας Eni, δημιουργώντας καινοτόμες λύσεις και προϊόντα για τους καταναλωτές και προωθώντας την ψηφιοποίηση των υπηρεσιών της, ο κ. Regola – όπως τονίζεται στην ανακοίνωση – συνέβαλε τα μέγιστα στην επιτυχία της ZeniΘ, η οποία αγγίζει σήμερα τις 500.000 μοναδικές συνδέσεις, σημειώνοντας ανάπτυξη 60% την τελευταία τριετία.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *