Saturday , 20 April 2024

Ανέστης Πολυχρονίδης: Καλώ τους δημότες του Ωραιοκάστρου να επιλέξουν «Συνεργασία Τώρα» και να μας δώσουν ισχυρή εντολή για να εφαρμόσουμε το πρόγραμμά μας

Στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Παλαιοκάστρου άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα το πρωί της Κυριακής (26/5), ο υποψήφιος δήμαρχος Ωραιοκάστρου, επικεφαλής του συνδυασμού «Συνεργασία Τώρα», Ανέστης Πολυχρονίδης. Ο κ. Πολυχρονίδης έφτασε στο εκλογικό τμήμα στο οποίο ψήφισε στις 11.30 το πρωί συνοδευόμενος από την οικογένειά του.

Αμέσως μετά ο κ. Πολυχρονίδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Σήμερα είναι η γιορτή της δημοκρατίας που δίνει τη δύναμη  στους συμπολίτες μας να επιλέξουν τους ανθρώπους οι οποίοι θα αναλάβουν τις τύχες του δήμου Ωραιοκάστρου για τα επόμενα τέσσερα χρόνια. Τους δίνει την ευκαιρία να εκλέξουν εκείνους τους οποίους εμπιστεύονται πως μπορούν να λύσουν τα προβλήματα της καθημερινότητας, αλλά και να συνεργαστούν για το καλό του κοινωνικού συνόλου με εντιμότητα και διαφάνεια.

Τους καλώ, λοιπόν, να παραμερίσουν τις νοοτροπίες του παρελθόντος που οδήγησαν τον δήμο μας στο τέλμα και στη στασιμότητα και να ψηφίσουν με βάση τα προγράμματα, επιλέγοντας τούς ιδιαίτερα αξιόλογους υποψηφίους οι οποίοι συγκροτούν τον συνδυασμό μας ‘’Συνεργασία Τώρα’’. Καλώ τους συνδημότες μου να μας δώσουν ισχυρή εντολή για να μπορέσουμε να διοικήσουμε τον Δήμο Ωραιοκάστρου και να εφαρμόσουμε το πρόγραμμά μας αξιοποιώντας στο έπακρο τις τεράστιες δυνατότητες που έχει ο πανέμορφος τόπος μας.

Εμείς τους διαβεβαιώνουμε πως θα εργαστούμε για έναν δήμο πραγματικά ενιαίο, ανοιχτό, εξωστρεφή και ευρωπαϊκό, πιστοί στις αρχές της δημοκρατίας, της αλληλεγγύης και της συναίνεσης. Το έχουμε αποδείξει».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *