Friday , 29 March 2024

Ανακοινώθηκαν τα οριστικά αποτελέσματα των δικαιούχων voucher για βρεφονηπιακούς-παιδικούς σταθμούς και ΚΔΑΠ

Τέλος στην αγωνία χιλιάδων γονέων που είχαν υποβάλλει αίτηση για να ενταχθούν στα προγράμματα «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» και «Οικονομική στήριξη οικογενειών με παιδιά προσχολικής ηλικίας», βάζει η Ελληνική Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (ΕΕΤΑΑ).

Σύμφωνα με τα οριστικά αποτελέσματα που ανακοινώθηκαν μετά και την ολοκλήρωση της διαδικασίας εξέτασης των ενστάσεων, voucher έλαβαν συνολικά 131.079 μητέρες που πληρούσαν τις προϋποθέσεις συμμετοχής για 167.100 βρέφη, προνήπια καθώς και παιδιά και άτομα με αναπηρία για να τους παρασχεθούν υπηρεσίες σε αντίστοιχες δομές.

Οι αιτήσεις συμμετοχής που αφορούσαν στα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΚΔΑΠ) ανήλθαν στις 113.877 και έλαβαν voucher 63.051 παιδιά με βάσει τη σειρά μοριοδότησής τους και μέχρι εξάντλησης του προϋπολογισμού.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν για τα οριστικά αποτελέσματα μέσω της ιστοσελίδας της ΕΕΤΑΑ (www.eetaa.gr), όπου υπάρχει και ενδεικτικός κατάλογος φορέων και δομών, που εκδήλωσαν την πρόθεση τους να συμμετέχουν στη δράση «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής».

Να σημειωθεί ότι από την Τρίτη 24 Αυγούστου, οι κάτοχοι των voucher θα μπορούν να εγγραφούν στους βρεφονηπιακούς – παιδικούς σταθμούς και τα ΚΔΑΠ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *