Thursday , 28 March 2024

Ανακοινώσεις Πέτσα: Ανοίγουν από αύριο οι υπηρεσίες μανικιούρ/πεντικιούρ – Ρεβεγιόν με έως 9 άτομα από 2 οικογένειες

Ο Στέλιος Πέτσας ανακοίνωσε το άνοιγμα των καταστημάτων περιοποίησης νυχιών από αύριο το πρωί.

“Η μαύρη εργασία είναι εκτεταμένη, όπως φαίνεται και από τα social media το Σαββατοκύριακο”, ανέφερε.

Σε ότι αφορά στην παραμονή και ανήμερα Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς, ο Στέλιος Πέτσας προειδοποίησε ότι αυτές οι γιορτές δεν μπορούν να γίνουν εστίες διασποράς και τόνισε ότι δεν επιτρέπονται συγκεντρώσεις άνω των 9 ατόμων από δυο οικογένειας, η απαγόρευση κυκλοφορίας θα είναι από τις 10.


Τι θα ισχύει για τις υπηρεσίες περιποίησης νυχιών

“Από αύριο το πρωί, τίθενται σε λειτουργία και οι υπηρεσίες περιποίησης νυχιών. Τα φαινόμενα «μαύρης εργασίας» και καταστρατήγησης των υγειονομικών μέτρων στον χώρο αυτό είναι δυστυχώς εκτεταμένα, όπως φαίνεται και με μια ματιά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (social media) το Σαββατοκύριακο. Για αυτό είναι προτιμότερο να λειτουργούν με κανόνες και υγειονομικά πρωτοκόλλα παρά ανεξέλεγκτα κατ’ οίκον. Αναλυτικά στοιχεία για τους σχετικούς ΚΑΔ θα περιγράφουν με δελτίο τύπου του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων αργότερα σήμερα”, είπε ο κ.Πέτσας.

Έως 9 άτομα στα σπίτια Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά

“Για την παραμονή και ανήμερα των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, συστήνουμε σε όλους, αυτές οι γιορτές να μην είναι αφορμή για συγχρωτισμό. Σε κάθε περίπτωση, δεν επιτρέπεται η συγκέντρωση σε σπίτια περισσοτέρων των 9 ατόμων προερχομένων από δύο οικογένειες, ενώ θα ισχύει η απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 10 το βράδυ έως τις 5 το πρωί” επεσήμανε ο κ. Πέτσας.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *