Friday , 19 April 2024

Ανοίγουν από σήμερα οι θερινοί κινηματογράφοι

Ανοίγουν από σήμερα οι θερινοί κινηματογράφοι και αναμένεται καταιγισμός από νέες ταινίες. Συγκεκριμένα, τα υγειονομικά μέτρα όπως δημοσιεύτηκαν και στο ΦΕΚ είναι:

-Η πληρότητα να μην ξεπερνά το 75%.

-Ανάμεσα σε δύο καθήμενους να υπάρχει υποχρεωτικά μία κενή θέση.

-Τα άτομα που καταφτάνουν μαζί στο σινεμά κάθονται υποχρεωτικά μαζί, χωρίς να μεσολαβεί κενό ανάμεσά τους.

-Απαγορεύεται το διάλειμμα κατά τη διάρκεια της προβολής, ανεξαρτήτως διάρκειας.

-Είναι υποχρεωτική η ταξιθεσία για τη σωστή κατεύθυνση και τοποθέτηση των θεατών.

-Είναι υποχρεωτική η ηλεκτρονική έκδοση εισιτηρίου.

Την Τετάρτη 26 Μαΐου στις 21:30 συμπληρώνοντας 23 καλοκαίρια πετυχημένης λειτουργίας το «CINE Πανόραμα», ο δημοτικός θερινός κινηματογράφος στο Πανόραμα ανοίγει αυλαία με τη δωρεάν προβολή μιας ταινίας – φαινόμενο που αποθεώθηκε από το κοινό κάνοντας ρεκόρ εισιτηρίων. Το φετινό καλοκαίρι εγκαινιάζεται με την ταινία «Ευτυχία» σε σκηνοθεσία του Άγγελου Φραντζή που περιγράφει σταθμό-σταθμό τη ζωή της μεγάλης μας στιχουργού Ευτυχίας Παπαγιαννοπούλου, δημιουργού των μεγαλύτερων επιτυχιών του λαϊκού τραγουδιού.

Οι κανονικές προβολές με ταινίες Α’ προβολής θα ξεκινήσουν με το παρακάτω πρόγραμμα για τις δύο πρώτες εβδομάδες:

• Πέμπτη 27/5 με Τετάρτη 2/6: “NOMADLAND“, η ταινία που κέρδισε φέτος τα σημαντικότερα Oscar.
• Πέμπτη 3/6 με Τετάρτη 9/6: “ΡΑΦΤΗΣ“, η Ελληνική έκπληξη της φετινής χρονιάς της Ελληνογερμανίδας σκηνοθέτιδας και σεναριογράφου Σόνιας Λίζα Κέντερμαν που απέσπασε τρία βραβεία στο 61ο φεστιβάλ κινηματογράφου και κερδίζει διεθνώς τις εντυπώσεις.

Μια εβδομάδα μετά, την Πέμπτη 11 Ιουνίου ο δημοτικός θερινός κινηματογράφος της Πυλαίας (CINE ΠΥΛΑΙΑ), που φέτος συμπληρώνει 9 χρόνια ζωής ανοίγει και αυτός τις πύλες του προκειμένου να υποδεχθεί τους εκατοντάδες σινεφίλ που και φέτος θα απολαύσουν τους φιλόξενους χώρους του.

Το Cineplexx καλεί τον κόσμο με εισιτήρια στα 4 ευρώ το άτομο. Όπως αναφέρει το Cineplexx που βρίσκεται εντός του εμπορικού κέντρου One Salonica. Η τιμή των 4€ ισχύει ανά άτομο έως 31/5/21. Σημειώνεται πως το Cineplexx θα προβάλει τις ταινίες SOUL και Η ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΝΟΜΑΔΩΝ (Nomadland).


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *