Wednesday , 17 April 2024

Ανοικτή σήμερα η αγορά πρώτη Κυριακή του 2023

Ανοικτά είναι τα καταστήματα σήμερα Κυριακή 15 Ιανουαρίου, πρώτη Κυριακή λειτουργίας της αγοράς για το 2023. Τα καταστήματα λειτουργούν σήμερα στο πλαίσιο των χειμερινών εκπτώσεων που άρχισαν από τις 9 Ιανουαρίου και θα διαρκέσουν μέχρι και τις 28 Φεβρουαρίου. Σύμφωνα με ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης (ΕΣΘ) το προτεινόμενο ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων είναι από τις 11:00 το πρωί έως τις 18:00 το απόγευμα. Υπενθυμίζεται ότι κατά τη διάρκεια των εκπτώσεων στα προϊόντα εκτός από την αναγραφή της παλαιάς και της νέας μειωμένης τιμής των αγαθών και υπηρεσιών που πωλούνται με έκπτωση επιτρέπεται και η αναγραφή και εμπορική επικοινωνία ποσοστού έκπτωσης.
Αξίζει να σημειωθεί ότι με την κατάργηση των ενδιάμεσων εκπτώσεων από το υπουργείο Ανάπτυξης μειώθηκαν συνολικά οι Κυριακές με ανοιχτά τα μαγαζιά και τα σούπερ μάρκετ.
Μέχρι να γίνουν οι επίσημες ανακοινώσεις από το υπουργείο Ανάπτυξης οι επόμενες Κυριακές που ενδέχεται να λειτουργήσουν τα καταστήματα μέσα στο 2023 είναι οι εξής:
09 Απριλίου 2023 – Κυριακή των Βαΐων
16 Ιουλίου 2023 – Η πρώτη Κυριακή των θερινών εκπτώσεων
24 Δεκεμβρίου 2023 – Η τελευταία μέρα πριν τα Χριστούγεννα
31 Δεκεμβρίου 2023 – Η τελευταία μέρα πριν την Πρωτοχρονιά

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *