Thursday , 18 April 2024

Αντιολισθητικές αλυσίδες: Αγορά της τελευταίας στιγμής

Η επέλαση της “Μπάρμπαρας” αλλά και τα τσουχτερά πρόστιμα του Κοκ κινητοποίησαν και τους οδηγούς αυτοκινήτων να προμηθευτούν αντιολισθητικές αλυσίδες. Από κει που υπήρχε μηδενική ζήτηση από τους Έλληνες ιδιοκτήτες ΙΧ το σαββατοκύριακο εκτός από βενζίνη ή αέριο προμηθεύονται και αντιολησθητικά συστήματα.

“Υπάρχει ζήτηση στις αντιολισθητικες αλυσίδες. Ο καταναλωτής όπως είναι γνωστό περιμενει να χιονίσει για να αγοράσει τελευταία στιγμή τα αντιολισθητικά συστήματα” αναφέρει στο thesseconomy. gr ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας και της Ένωσης Βενζινοπωλών Θεσσαλονίκης Θέμης Κιουρτζής. “Σε κάθε περίπτωση χθες και σήμερα έχουμε μια κινητικότητα. Πιστεύω πως αν ψιλοχιονίσει κι εδώ θα έχουμε ακόμη περισσότερη ζήτηση. Δυστυχώς, έτσι λειτουργεί ο Έλληνας καταναλωτής. Την τελευταία στιγμή. Αν και διαθέτει χρήματα για την αγορά ενός αυτοκινήτου δεν δίνει 50 με 60 ευρώ για την αγορά αντιολισθητικών αλυσίδων που αφορά την ασφάλειά του και την περιουσία του”, πρόσθεσε ο κ. Κιουρτζής.

Όσον αφορά το κόστος των αντιολησθητικών συστημάτων ο πρόεδρος βενζινοπωλών Θεσσαλονίκης διευκρινίζει ότι “υπάρχουν πολλές ποιότητες οπότε και οι διαφορές στις τιμές είναι σημαντικές. Το κόστος ξεκινά από 40 ευρώ και φτάνουν σε πολύ υψηλές τιμές ανάλογα με αυτές που θα επιλέξει ο καταναλωτής. Έχει αλυσίδες αυτόματες, έχει αλυσίδες εννιάρες, δωδεκάρες, εφτάρες, έχει διάφορες ποιότητες και με διαφορετική γκάμα τιμών. Περίπου γύρω στα 50 ευρώ κοστίζει ένα καλό αντιολησθητικό σύστημα” λέει ο κ. Κιουρτζής.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *