Friday , 26 April 2024

Αντιπεριφερειάρχης Β.Αιγαίου για προσφυγικό: “Η ΝΔ δεν έχει σχέδιο και θα αποτύχει και ο ΣΥΡΙΖΑ δεν δικαιούται να το παίζει τώρα αγωνιστής”


Την αγανάκτησή του για τις διαστάσεις που έχει λάβει το προσφυγικό ζήτημα στα νησιά του Βορείου Αιγαίου εξέφρασε ο αντιπεριφερειάρχης Άρης Χατζηκομνηνός. Μιλώντας στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Θεσσαλονίκης και τη δημοσιογράφο Σοφία Ξανθοπούλου κατήγγειλε τις δυνάμεις των ΜΑΤ που μετά τις αντιδράσεις των κατοίκων για την κατασκευή νέου κλειστού κέντρου στη Λέσβο και τη Χίο, προχώρησαν σε ρίψη δακρυγόνων.

“Τα πράγματα σίγουρα δεν είναι καλά αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ και τα στελέχη του δεν δικαιούνται να βρίσκονται στον ίδιο χώρο με εμάς και να το παίζουν αγωνιστές σήμερα αυτοί οι οποίοι δημιούργησαν το πρόβλημα στην Ελλάδα και ιδιαίτερα στα νησιά μας. Αυτοί οι οποίοι προσκαλούσαν κόσμο να φιλοξενήσουμε, που άφησαν 70.000 αιτήσεις χωρίς έλεγχο, δεν μπορώ να τους βλέπω δίπλα στις κλούβες των ΜΑΤ να καθοδηγούν τον κόσμο!” είπε ο κ. Χατζηκομνηνός.

Ο αντιπεριφερειάρχης Β. Αιγαίου επέρριψε ευθύνες και στην κυβέρνηση της ΝΔ κατηγορώντας την ότι δεν έχει σχέδιο και θα αποτύχει. Ο κ. Χατζηκομνηνός εξέφρασε την απαισιοδοξία του ως προς την επίλυση του προσφυγικού. “Δε βλέπω σε καμία περίπτωση ότι θα λυθεί το πρόβλημα από τη στιγμή που η κυβέρνηση δεν μπορεί να αντιμετωπίσει την είσοδο των λαθραίων μεταναστών στα νησιά μας. Το πρόβλημα θα μας απασχολήσει για πολύ καιρό ακόμα. Θα προσπαθήσουμε να εξασφαλίσουμε αυτά που δικαιούμαστε, την ασφάλειά μας, τη δημόσια υγεία μας , την ιδιοκτησία μας και όλα όσα δικαιούται κάθε Έλληνας από το Σύνταγμα και όλα αυτά τα χρόνια έχουν καταπατηθεί” είπε ο κ. Χατζηκομνηνός.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *