Friday , 29 March 2024

Απαντήσεις στα αίτια του δυστυχήματος ψάχνουν εμπειρογνώμονες στο Βουκουρέστι – Σήμερα η νεκροψία του 53χρονου

Στην Ελλάδα έχουν επιστρέψει οι περισσότεροι από τους έλληνες εκδρομείς του τροχαίου δυστυχήματος στο Βουκουρέστι.
Φως στα αίτια του δυστυχήματος αναμένεται να δώσουν οι έρευνες των εμπειρογνωμόνων οι οποίοι κάνουν λόγο ότι ίσως υπήρχε κακοτεχνία στη γέφυρα και συγκεκριμένα στο σημείο όπου έγινε το δυστύχημα, καθώς σε διάστημα τεσσάρων μηνών στο ίδιο σημείο έχουν γίνει άλλα επτά τροχαία. Επίσης οι ρουμανικές αρχές ερευνούν αν ο οδηγός του μοιραίου λεωφορείου είχε βάλει στο GPS κωδικοποίηση για ΙΧ και όχι για λεωφορείο. Ο οδηγός του λεωφορείου έχει επιστρέψει στην Ελλάδα και βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Υπενθυμίζεται πως η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του κάνει λόγο για ανθρωποκτονία από αμέλεια και σωματικές βλάβες σε 25 άτομα.

Σήμερα η νεκροψία του 53χρονου

Μέχρι σήμερα το μεσημέρι αναμένεται να έχει γίνει και η νεκροψία – νεκροτομή στο σώμα του άτυχου 53χρονου που σκοτώθηκε στο τροχαίο στη Ρουμανία.
Δύο ακόμη επιβάτες μια 62χρονη και ένας 58χρονος νοσηλεύονται σοβαρά τραυματισμένοι σε νοσοκομείο της Ρουμανίας ωστόσο η κατάσταση της γυναίκας είναι κάπως καλύτερα και έχει αποσωληνωθεί. Πέντε ακόμη άτομα πήραν χθες, ανήμερα των Χριστουγέννων, εξιτήριο από το νοσοκομείο του Βουκουρεστίου.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *