Friday , 19 April 2024

Από αύριο, Πέμπτη η υποβολή των e-αιτήσεων στο σύστημα «Εργάνη» για τα 600 ευρώ σε 180.000 επιστήμονες-ελεύθερους επαγγελματίες

Την ευκαιρία να διεκδικήσουν το ποσό των 600 ευρώ, έχουν από αύριο, Πέμπτη 9 Απριλίου, 180.000 επιστήμονες-ελεύθερους επαγγελματίες, μέσω της συμμετοχής τους στο πρόγραμμα τηλεκατάρτισης.

Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να υποβάλλουν αίτηση μέχρι τις 20 Απριλίου στην ηλεκτρονική πλατφόρμα (elearning.yeka.gr) του πληροφοριακού συστήματος «Εργάνη».

Η καταβολή του ποσού των 600 ευρώ θα γίνει σε δύο δόσεις και θα ξεκινήσει από την Μεγάλη Τρίτη 14 Απριλίου.

Δικαίωμα συμμετοχής στη δράση ως δυνητικά ωφελούμενοι έχουν δικηγόροι, ελεύθεροι επαγγελματίες ή με έμμισθη εντολή, καθώς και οι ασκούμενοι δικηγόροι, συμβολαιογράφοι, δικαστικοί επιμελητές, μηχανικοί, οικονομολόγοι/λογιστές ανεξαρτήτως τάξεως, εκπαιδευτικοί, γιατροί και ερευνητές.

Κάθε ενδιαφερόμενος έχει δικαίωμα να υποβάλει μόνο μία αίτηση συμμετοχής.                

Να σημειωθεί ότι το πρόγραμμα θα υλοποιηθεί με το σύστημα της επιταγής κατάρτισης, το οποίο περιλαμβάνει παρακολούθηση προγράμματος 100 διδακτικών ωρών σε 10 αντικείμενα κατάρτισης και πιστοποίηση γνώσεων και δεξιοτήτων από ειδικά διαπιστευμένους φορείς.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *