Thursday , 28 March 2024

Από την Κυριακή 8 Μαΐου η Θεσσαλονίκη στον διεθνή χάρτη της κρουαζιέρας ως home port

Του Γ. Κατσιάνη

Πανηγυρικό χαρακτήρα δίνει η εταιρεία Celestyal Cruises στην έναρξη των εβδομαδιαίων προσεγγίσεων (homeporting) στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης.

Με αφορμή την άφιξη του κρουαζιερόπλοιου Celestyal Crystal στον Επιβατικό Σταθμό του ΟΛΘ, την Κυριακή 8 Μαΐου, διοργανώνει ειδική εκδήλωση, κατά την διάρκεια της οποίας οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να περιηγηθούν στο πλοίο, χωρητικότητας 1.200 επιβατών.

Το  Celestyal Crystal διαθέτει 480 καμπίνες, καταστήματα, αίθουσα συνεδριάσεων, καζίνο, γυμναστήριο, δύο πισίνες και ιατρείο.

Με αφετηρία τη Θεσσαλονίκη, η κρουαζιέρα επτά διανυκτερεύσεων με την επωνυμία «Ειδυλλιακό Αιγαίο» περιλαμβάνει το Κουσάντασι της Τουρκίας, την Ρόδο, το Ηράκλειο της Κρήτης, τα νησιά Σαντορίνη, Μύκονος, Μήλος και το λιμάνι του Πειραιά.    

«Η εταιρεία μας είναι η μοναδική που θα προσεγγίζει τη Θεσσαλονίκη σταθερά σε εβδομαδιαία βάση και θα επιβιβάζει ταξιδιώτες, δίνοντας πρόσβαση στην κρουαζιέρα σε όλα τα Βαλκάνια και τη Β. Ελλάδα συμβαδίζοντας με τις προτεραιότητες της ελληνικής πολιτείας για την καθοριστική σημασία του λιμανιού στην τουριστική ανάπτυξη της χώρας», δήλωσε ο γενικός εμπορικός διευθυντής της Celestyal Cruises,  Leslie Peden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *