Thursday , 25 April 2024

Αρνητής επιχειρηματίας ζητά από τους εμβολιασμένους υπαλλήλους να υποβάλλονται σε μοριακό τεστ για να μην… μολύνουν(!!) τους ανεμβολίαστους συναδέλφους τους

Του Γ. Κατσιάνη

Την οδό της… αντεστραμμένης λογικής ακολουθεί επιχειρηματίας, καθώς φέρεται να υποχρεώνει όσους εργαζόμενους εμβολιάζονται να υποβληθούν σε μοριακό τεστ (PCR) προκειμένου, όπως υποστηρίζει, να αποφευχθεί το ενδεχόμενο διασποράς του κορωνοϊού (!) και στους ανεμβολίαστους εργαζόμενους.

Όπως αποκαλύπτει το thesseconomy.gr, ο επιχειρηματίας είναι δηλωμένος αρνητής της Covid-19 και του εμβολίου και δραστηριοποιείται στον τομέα της μεταποίησης αγροτικών προϊόντων.

Παρά το γεγονός ότι πριν από μήνες νόσησε από κορωνοϊό, θεωρεί πως «είναι ίδιος ο κίνδυνος από τις μεταλλάξεις για εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους» και αρέσκεται σε… προβλέψεις.

«Έξαρση του ιού για τα Χριστούγεννα και φυσικά πρωτοφανή έξαρση πριν την 25η Μαρτίου, χωρίς παρελάσεις και καταθέσεις στεφάνων», είχε γράψει στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, πριν από 10 μήνες και ως γονιός, εκτιμά ότι επίκειται «το άνοιγμα της πλατφόρμας για εμβολιασμούς σε παιδιά άνω των 5 ετών».

«Δεν έχει ζητήσει από κανέναν μας να εμβολιαστεί, παρά το γεγονός ότι πολλοί εργαζόμενοι έκαναν το εμβόλιο με δική τους πρωτοβουλία. Μάλιστα από τους εμβολιασμένους συναδέλφους ζήτησε να κάνουν PCR για να μην μολύνουν όσους από εμάς δεν έχουμε κάνει το εμβόλιο(!)», δήλωσε ανεμβολίαστη εργαζόμενη.

Να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη εταιρεία έχει έδρα την Κεντρική Μακεδονία και εξάγει τα προϊόντα της στο εξωτερικό.    

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *