Αρχίζουν την Κυριακή οι φθινοπωρινές εκπτώσεις – Το ωράριο λειτουργίας για σούπερ...

Αρχίζουν την Κυριακή οι φθινοπωρινές εκπτώσεις – Το ωράριο λειτουργίας για σούπερ μάρκετ και καταστήματα

183
SHARE

Τα καταστήματα μπορούν προαιρετικά να λειτουργήσουν την πρώτη Κυριακή της εκπτωτικής περιόδου, δηλαδή την 1η Νοεμβρίου, από τις 11 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα.

Κατά τη διάρκεια των εκπτώσεων, πέραν της αναγραφής της παλαιάς και της νέας τιμής των προϊόντων και υπηρεσιών που πωλούνται με έκπτωση, επιτρέπεται η αναγραφή και η εμπορική επικοινωνία ποσοστού έκπτωσης.

Σημειώνεται ότι απογοητευτικά ήταν τα στοιχεία για τις επιχειρήσεις κατά τη διάρκεια των θερινών εκπτώσεων ενώ σύμφωνα με έρευνα της ΕΣΕΕ οκτώ στις δέκα εμπορικές επιχειρήσεις (81%) πραγματοποίησαν χαμηλότερες πωλήσεις κατά τη διάρκεια της θερινής εκπτωτικής περιόδου σε σχέση με την αντίστοιχη περσινή περίοδο.

Σε δηλώσεις του στο thesseconomy.gr ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης Παντελής Φιλιππίδης τόνισε ότι οι έμποροι στη Θεσσαλονίκη είδαν μείωση τζίρου πάνω από 50% ενώ η πανδημία του κορωνοϊού αναμέντεται να φέρει λουκέτα σε πολλά καταστήματα. “Ήδη στην Τσιμισκή έχουμε 17 άδεια μαγαζιά. Αυτό δεν το είδαμε ούτε στη διάρκεια της οικονομικής κρίσης. Όταν έχει στην Τσιμισκή 17 άδεια μαγαζιά μπορούμε να καταλάβουμε τι γίνεται στους γύρω δρόμους”.

LEAVE A REPLY