Saturday , 27 April 2024

Ασφαλτοστρώσεις στο Λαγκαδά –«Επιχείριση καθαριότητας» στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης- Έδεσσας

Ασφαλτοστρώσεις στο Λαγκαδά πραγματοποιούνται από τη διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. Πιο αναλυτικά οι ασφαλτικές εργασίες γίνονται από τη διασταύρωση του κόμβου Λαγυνών έως και την οδό Τζελίλη εντός του οικισμού Λαγκαδά επί της 11ης Επαρχιακής οδού. Οι εργασίες που άρχισαν στις 22 Φεβρουαρίου θα διαρκέσουν περίπου δύο εβδομάδες. Αρχίζουν στις 7.00 το πρωί και πραγματοποιούνται με αποκλεισμό μιας λωρίδας, κι εφόσον οι καιρικές συνθήκες το επιτρέπουν. Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με το τμήμα Τροχαίας Λητής, ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας των οχημάτων κατά τη διάρκεια των εργασιών.

Στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Έδεσσας
Ολοκληρώνονται σήμερα οι εργασίες καθαρισμού ερεισμάτων στην Εθνική Οδό 2 Θεσσαλονίκης – Έδεσσας και πιο συγκεκριμένα στο τμήμα του δρόμου στην Παράκαμψη Παραλίμνης. Σε συνεργασία με το τμήμα τροχαίας Πέλλας υπάρχουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

Την ίδια ώρα συνεχίζονται οι εργασίες καθαρισμού ερεισμάτων στην Εθνική Οδό 2 Θεσσαλονίκης – Έδεσσας που πραγματοποιεί η διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. Οι εργασίες θα διαρκέσουν έως και την Παρασκευή 10 Μαρτίου 2023. Πιο αναλυτικά, από τις 7.00 το πρωί εκτελούνται εργασίες καθαρισμού ερεισμάτων στην Εθνική Οδό 2 Θεσσαλονίκης – Έδεσσας και στους δύο κλάδους κυκλοφορίας, από τον κόμβο της Σίνδου έως τη Χαλκηδόνα. Ήδη σε συνεργασία με το τμήμα τροχαίας Χαλκηδόνας υπάρχουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας των αυτοκινήτων κατά τη διάρκεια των εργασιών.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *