Friday , 19 April 2024

Αύριο το “άναμμα” του χριστουγεννιάτικου δέντρου στην Πλατεία Αριστοτέλους – Την Παρασκευή “ανάβει” και το δέντρο στο “Open Mall Galerius”

Αύριο (Τετάρτη) το απόγευμα, στις 7 μ.μ. θα “ανάψει” το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο στην Πλατεία Αριστοτέλους ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, ενώ έτοιμο να υποδεχθεί τα Χριστούγεννα «δηλώνει» και το Ανοικτό Κέντρο Εμπορίου “OPEN MALL GALERIUS”, με τη δική του εκδήλωση φωταγώγησης του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου του στην καρδιά της Αγοράς την Παρασκευή (9 Δεκεμβρίου στις 6 μ.μ.), στη συμβολή της πλατείας Ναυαρίνου με την οδό Δημητρίου Γούναρη, κομβικό σημείο της περιοχής εφαρμογής του “OPEN MALL GALERIUS”, αλλά και του κέντρου της πόλης.

Η εκδήλωση στην Πλατεία Αριστοτέλους πλαισιώνεται από συναυλία του δημοφιλούς τραγουδιστή Πέτρου Ιακωβίδη και με αυτήν ξεκινούν οι “Μαγεμένες Γιορτές 2022” στη Θεσσαλονίκη. Εκτός από το δέντρο στην Αριστοτέλους θα φωταγωγηθεί και όλος ο άξονας από την Αριστοτέλους μέχρι την Πλατεία Δικαστηρίων με λαμπιόνια χαμηλής ενεργειακής κατανάλωσης, όπως και ο εορταστικός διάκοσμος στους κεντρικούς δρόμους και στις γειτονιές της Θεσσαλονίκης.

Αντίστοιχα, η εκδήλωση στο “OPEN MALL GALERIUS” περιλαμβάνει μουσική με DJ και θα μοιραστούν κεράσματα και δωράκια στους μικρούς επισκέπτες και τους καταναλωτές. Τα φωτάκια του δέντρου στο “OPEN MALL GALERIUS” θα ανάψουν ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας μαζί με τον Πρόεδρο του ΕΣΘ, Παντελή Φιλιππίδη. Την εκδήλωση, στην οποία είναι καλεσμένη όλη η πόλη, διοργανώνει ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης, φορέας λειτουργίας της δράσης, η οποία υλοποιείται με τη συνεργασία και τη στήριξη του Δήμου Θεσσαλονίκης. 

Υπενθυμίζεται πως η λειτουργία του Open Mall Galerius, στο πλαίσιο του θεσμού «Ανοικτά Κέντρα Εμπορίου» (ΑΚΕ), στοχεύει στην επιχειρηματική αναζωογόνηση και αισθητική αναβάθμιση μίας από τις εμπορικότερες, παραδοσιακά, αλλά και ιστορικότερες περιοχές της πόλης, με τη δημιουργία ενός ανανεωμένου περιβάλλοντος χώρου, ανταγωνιστικού των περιφερειακών εμπορικών κέντρων. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *