Saturday , 20 April 2024

Α.Τσίπρας: “Κρίσιμη μάχη, τη δίνουμε με αισιοδοξία”

Ως κρίσιμη μάχη για να μην ανακοπεί η πορείας της χώρας προς τα μπρος χαρακτήρισε ο απερχόμενος πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας τη σημερινή εκλογική διαδικασία σε δηλώσεις του μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος στο 649ο εκλογικό τμήμα, στο 27ο-30ο δημοτικό σχολείο Αθηνών στην Κυψέλη.

«Σήμερα είναι μέρα Δημοκρατίας, οι Έλληνες αποφασίζουν για την πορεία της χώρας, αποφασίζουν για τη ζωή τους. Οι κάλπες το πρωί άνοιξαν και ήταν άδειες. Συνεπώς, η απόφαση του καθενός και της καθεμιάς πάνω στην κάλπη είναι αυτή η οποία θα κρίνει το αποτέλεσμα» δήλωσε ο κ.Τσίπρας και κάλεσε παράλληλα τους πολίτες να προσέλθουν στην κάλπη – παρά το γεγονός ότι η θερμοκρασία είναι υψηλή. «Αξίζει να είναι όλοι παρόντες για το μέλλον του τόπου μας» σημείωσε σχετικά, ενώ απευθυνόμενος στους νέους «σε αυτούς που διαχρονικά στον τόπο μας κάνουν την ανατροπή, τη μεγάλη αλλαγή» – όπως ανέφερε, τους ζήτησε «να μην αφήσουν την κρίσιμη απόφαση για τη ζωή τους και το μέλλον τους σε άλλους».
«Είναι μία κρίσιμη μάχη. Τη δίνουμε με αισιοδοξία από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό για να μην πάνε χαμένες οι θυσίες του λαού, για να μην ανακοπεί η πορεία της χώρας προς τα εμπρός» κατέληξε ο κ. Τσίπρας.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *