Βλάβη σε υδροπτέρυγο που συνδέει Καβάλα- Θάσο- To Andros Jet στη γραμμή...

Βλάβη σε υδροπτέρυγο που συνδέει Καβάλα- Θάσο- To Andros Jet στη γραμμή Σαμοθράκη- Αλεξανδρούπολη

240
SHARE

Απαγορεύτηκε από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Καβάλας ο απόπλους του υδροπτέρυγου πλοίου ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 1, το οποίο υπέστη βλάβη στην κύρια μηχανή του το μεσημέρι λίγο πριν την εκτέλεση προγραμματισμένου δρομολογίου από την Καβάλα για Θάσο με 26 επιβάτες.

Οι επιβάτες που αποβιβάστηκαν με ασφάλεια, εξυπηρετήθηκαν με άλλα πλοία της γραμμής, ενώ το ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 1 θα αποπλεύσει και πάλι μέχρι την αποκατάσταση της βλάβης και της προσκόμισης των σχετικών βεβαιώσεων.

Εν τω μεταξύ, το επιβατηγό – οχηματαγωγό ταχύπλοο σκάφος «Andros Jet» θα συνεχίσει την εκτέλεση δρομολογίων στη γραμμή Αλεξανδρούπολης- Σαμοθράκης δεδομένων των εξελίξεων σχετικά με την επαναδρομολόγηση του «ΣΑΟΣ ΙΙ», γνωστοποίησε με ανακοίνωσή του το υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής.

Παράλληλα, ανακοινώνει πως σε συνεργασία με την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, παρατείνεται μέχρι και την Κυριακή 25 Αυγούστου η ναύλωση του επιβατηγού – οχηματαγωγού πλοίου «Anax» για τη μεταφορά οχημάτων μεταξύ Αλεξανδρούπολης και Σαμοθράκης.

LEAVE A REPLY