Friday , 29 March 2024

Βροχές και ισχυρές καταιγίδες από σήμερα το απόγευμα στη Βόρεια Ελλάδα

Πρόσκαιρη μεταβολή του καιρού προβλέπεται στη Βόρεια Ελλάδα, από σήμερα το απόγευμα, με βροχές και ισχυρές καταιγίδες, που θα συνοδεύονται κατά τόπους από χαλαζοπτώσεις και ισχυρούς ανέμους, σύμφωνα με Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού που εξέδωσε η ΕΜΥ.

Πιο αναλυτικά, έντονα φαινόμενα προβλέπονται:

1. Αρχικά στη δυτική και κεντρική Μακεδονία και το βράδυ στην ανατολική Μακεδονία, με εξασθένηση τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής (28-05-2021).

2. Εκ νέου, από τις προμεσημβρινές ώρες μέχρι αργά το απόγευμα της Παρασκευής (28-05-2021), στα ανατολικά τμήματα της κεντρικής Μακεδονίας, στην ανατολική Μακεδονία, καθώς και στη Θράκη.

Οι πολίτες των παραπάνω περιοχών καλούνται να λάβουν υπόψη τους το Έκτακτο Δελτίο για τον ασφαλή σχεδιασμό των μετακινήσεων και των δραστηριοτήτων τους. Παράλληλα, η Αυτοτελής Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας συνιστά στους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, μεριμνώντας για τη λήψη μέτρων αυτοπροστασίας από κινδύνους που προέρχονται από την εκδήλωση των έντονων καιρικών φαινομένων.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *