Saturday , 20 April 2024

Γέμισε…Αγιοβασίληδες ο Θερμαϊκός !

Γέμισε…Αγιοβασίληδες ο Θερμαϊκός κόλπος στη Θεσσαλονίκη, προσφέροντας ξεχωριστές εικόνες και χαρά σε όσους είχαν την τύχη να τους δουν, χάρη στο “Santa Rowing” που διοργάνωσε για έκτη χρονιά το τμήμα Παράκτιας Κωπηλασίας Ενηλίκων του Ομίλου Φίλων Θαλάσσης.

Το “Santa Rowing” πάντα στηρίζει εθελοντικούς συλλόγους και φέτος στήριξε τον σύλλογο «Αγάπη» Βασιλικής Κόμνου, ο οποίος έχει συσταθεί από την παλιά πρωταθλήτρια του Ομίλου Φίλων Θαλάσσης, Ελένη Τσώνη, η οποία έχασε την 15χρονη κόρη της Βασιλική Κόμνου το 2019 εξαιτίας ιογενούς μυοκαρδίτιδας. Βασικός στόχος του Συλλόγου αποτελεί η ενημέρωση για την Καρδιοπνευμονική Αναζωογόνηση (ΚΑΡΠΑ) και η δωρεά αυτόματων απινιδωτών σε σχολεία, συλλόγους και όπου υπάρχει ανάγκη.

Από νωρίς το πρωί του Σαββάτου περί τους 80 κωπηλάτες-μέλη του εν λόγω Τμήματος του Ομίλου Φίλων Θαλάσσης – όχι μόνον έμπειροι αλλά και αρχάριοι –  συγκεντρώθηκαν στις εγκαταστάσεις του Ομίλου, έριξαν τα σκάφη στο νερό, φόρεσαν τις στολές και τους σκούφους – σήμα κατατεθέν του δημοφιλούς Αγίου, και με πολύ κέφι μπήκαν στο νερό, όπου ακολούθησε… πάρτι!

Όσοι απολάμβαναν τον περίπατό τους στην παραλία της Θεσσαλονίκης, έβλεπαν έκπληκτοι ένα… κυκλοφοριακό κομφούζιο από κωπηλατικά σκάφη στον Θερμαϊκό.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *