Thursday , 25 April 2024

Γιάννης Καμαρινός: “Ο συνδυασμός μας δεν εξαρτάται από κανένα κόμμα”

Την πεποίθηση ότι ο συνδυασμός “Ξεκινάμε από την αρχή” βρίσκεται μακριά από κομματικές εξαρτήσεις, εξέφρασε ο υποψήφιος δήμαρχος Κορδελιού-Ευόσμου, Γιάννης Καμαρινός.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στον τηλεοπτικό σταθμό Europe 1, ο κ. Καμαρινός τόνισε πως το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού είναι ανεξάρτητο και πολυσυλλεκτικό.

“Τις κομματικές μας ταυτότητες τις αφήσαμε στο σπίτι. Ο συνδυασμός μας δεν εξαρτάται από κανένα κόμμα. Είμαστε ανεξάρτητοι, είμαστε άνθρωποι που θέλουμε πραγματικά να προσφέρουμε στον τόπο μας. Ποτέ δεν ρώτησα τις πολιτικές πεποιθήσεις του καθενός. Με εξαίρεση το κόμμα της Χρυσής Αυγής η πρόσκληση για συμμετοχή στον συνδυασμό μας ήταν ανοιχτή για όλους”, είπε χαρακτηριστικά και επισήμανε πως στόχος του συνδυασμού είναι η προσφορά στον δήμο.

Όσον αφορά στην κοινωνική πολιτική του δήμου, ο κ. Καμαρινός σημείωσε πως θα δώσει προτεραιότητα στη δημιουργία δομών, όπως είναι το κοινωνικό παντοπωλείο και το κοινωνικό φαρμακείο και τάχτηκε υπέρ της συνεργασίας με την Εκκλησία.

Επιπλέον, ο κ.Καμαρινός διαβεβαίωσε ότι θα δοθεί ιδιαίτερη βαρύτητα στην ανακύκλωση με την τοποθέτηση καφέ κάδων και τον καθορισμό πράσινων σημείων στο δήμο.

Σχετικά με το κυκλοφοριακό, υπογράμμισε πως αποτελεί σοβαρό πρόβλημα του δήμου.

“Στο Κορδελιό έχει κατασκευαστεί ένα από τα πρώτα υπόγεια πάρκινγκ στη Βόρεια Ελλάδα, έργο προϋπολογισμού δύο εκατ. ευρώ. Το πάρκινγκ δεν λειτουργεί ενώ είναι προφανές ότι η λειτουργία του θα έδινε ‘ανάσα’ στην περιοχή. Υπαίθριο πάρκινγκ υπάρχει και στον Εύοσμο, στο οικόπεδο Παπανικολάου. Έγινε μάλιστα μια προμελέτη από το ΑΠΘ, για τριώροφο υπόγειο παρκινγκ την οποία σκοπεύουμε να υλοποιήσουμε”, τόνισε ο υποψήφιος δήμαρχος Κορδελιού-Ευόσμου.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *