Friday , 19 April 2024

Γιατρός-αρνητής των εμβολίων έχασε την ζωή του από κορωνοϊό

Πρωτοστάτησε στην εκστρατεία κατά των εμβολίων καθώς θεωρούσε ότι είναι «περιττά και τα κίνητρα τους ύποπτα» ωστόσο ο ίδιος έμελλε να χάσει την ζωή του, χτυπημένος από τον κορωνοϊό!

Ο λόγος για τον Κενυάτη μαιευτήρα και γυναικολόγο, δρ. Stephen Karanja, ο οποίος από την πρώτη στιγμή αντιτάχτηκε στον εμβολιασμό των πολιτών κατά της Covid-19.

Μάλιστα, αντί του εμβολίου, πρότεινε στους πολίτες να λαμβάνουν χάπια εισπνοής ατμού και υδροξυχλωροκίνης, προκειμένου να θεραπευτούν από την θανατηφόρο νόσο.

Σύμφωνα με το BBC, το 2014 ο Karanja είχε αντιταχθεί στο εμβόλιο τετάνου ισχυριζόμενος ότι επρόκειτο για εκστρατεία στείρωσης των γυναικών ενώ το 2019 ηγήθηκε της κίνησης εναντίον του εμβολιασμού μαθητριών κατά του καρκίνου του τραχήλου της μήτρας, λέγοντας ότι το εμβόλιο για τον ιό Human Papiloma (HPV) αφορά μόνον όσες έχουν ανεύθυνη σεξουαλική συμπεριφορά.

Τελικά, πριν από 10 ημέρες, ο αρνητής γιατρός νόσησε από κορωνοϊό, με αποτέλεσμα να νοσηλευτεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο του Ναϊρόμπι, όπου άφησε την τελευταία του πνοή, την Μεγάλη Πέμπτη.   

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *