Friday , 26 April 2024

Για πιθανές λάθος αποφάσεις της επιτροπής των ειδικών για την πανδημία, έκανε λόγο το μέλος της, Αν. Κοτανίδου

Αίσθηση προκαλούν οι δηλώσεις της καθηγήτριας Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ και διευθύντριας ΜΕΘ Νοσοκομείου “Ευαγγελισμός”, Αναστασίας Κοτανίδου για τον τρόπο λειτουργίας της επιτροπής των ειδικών για την πανδημία του κορωνοϊού.

Όπως είπε χαρακτηριστικά, σύμφωνα με το skai.gr, η επιτροπή έχει χάσει εδώ και καιρό τον βηματισμό της, ενώ παραδέχτηκε ότι λαμβάνονται λάθος αποφάσεις, οι οποίες μεταφέρονται και εσφαλμένα προς τα έξω, χωρίς να προσδιορίσει από ποιον.

“Στην επιτροπή ενώ είχαμε πάρει το σωστό δρόμο στην αρχή, κάπου στη μέση τον χάσαμε αυτό τον σωστό δρόμο και τώρα δεν μπορούμε να ξαναβρούμε τον βηματισμό μας”, επεσήμανε η κ. Κοτανίδου, μιλώντας σε διαδικτυακή εκδήλωση του Κύκλου Ιδεών του Ευάγγελου Βενιζέλου, με θέμα “Πανδημία και κοινωνική συνοχή”.

”Γίνονται κάποιες προσπάθειες, δεν ξέρω πόσο αποτελεσματικές θα είναι αυτές, όμως η εντύπωσή μου είναι ότι όλοι έχουμε κουραστεί, οι συνεδριάσεις της επιτροπής είναι πολύωρες, με πάρα πολλές συζητήσεις με πάρα πολλά θέματα που έρχονται στην επιτροπή και ενδεχομένως αυτό να μας οδηγεί σε κάποιες λάθος αποφάσεις και δυστυχώς στη λάθος μεταφορά αυτών των αποφάσεων”, είπε ακόμα η κ. Κοτανίδου

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *