Friday , 29 March 2024

Για τρίτη θητεία στην προεδρία της ΕΞΘ ο Ανδρέας Μανδρίνος – Καλεί τους ιθύνοντες για την προβολή της Θεσσαλονίκης σε αυτοκριτική

Για τρίτη συναπτή θητεία εξελέγη Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης ο κ. Ανδρέας Μανδρίνος, μετά τις χθεσινές εκλογές της ΕΞΘ στα πλαίσια της Γενικής Συνέλευσης της Ένωσης.

Η σύνθεση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΞΘ είναι η εξής:

Πρόεδρος:Ανδρέας Μανδρίνος
Αντιπρόεδρος:Κωνσταντίνος Τορνιβούκας
Γενικός Γραμματέας:Δημήτριος Σιμιακός
Ταμίας:Θεόδωρος Μουσιάδης
Έφορος:Χρήστος Καλιακάτσος
Δημόσιες Σχέσεις:Ελένη Παπία
Μέλος:Παναγιώτης Μπουτσούκης

Ο επανεκλεγείς Πρόεδρος της ΕΞΘ ευχαρίστησε τους συναδέλφους του για την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό του και τόνισε ότι η τελευταία διετία υπήρξε εξαιρετικά επίπονη για τον ξενοδοχειακό κλάδο και παρά τις ευοίωνες προβλέψεις για το φετινό καλοκαίρι, η σκέψη όλων είναι στο δύσκολο χειμώνα που έρχεται, γθατό και διαβεβαίωσε ότι το δ.σ. της Ένωσης θα συνεχίσει να προασπίζεται τα συμφέροντα των μελών της, αλλά και “με την διατήρηση των συνεργασιών του με τις υγιείς δυνάμεις του χώρου, θα συνεχίσει αμείωτα τις προσπάθειες για την προβολή και την αύξηση της αναγνωρισιμότητας του προορισμού. Προορισμός που σήμερα Ιούνιο του 2022 αναζητεί ακόμα το στρατηγικό πλάνο προβολής του. Και δυστυχώς το μόνο που βρίσκει κανείς είναι τις φωτογραφίες ανακοίνωσης του πλάνου κατά την τουριστική έκθεση Philoxenia του 2019. Καλό θα είναι οι τότε συμμετέχοντες στις φωτογραφίες που έχουν την ευθύνη για την ανάδειξη αυτού του τόπου, να κάνουν σήμερα την αυτοκριτική τους”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *