Thursday , 28 March 2024

Γιώργος Αμυράς: « Το Ποτάμι ένα βράδυ κοιμήθηκε ως Ποτάμι και ξύπνησε ως ΠΑΣΟΚ»

«Από τη στιγμή που ένα βράδυ το Ποτάμι κοιμήθηκε ως Ποτάμι και ξύπνησε ως ΠΑΣΟΚ, εκεί τελείωσε το Ποτάμι» δήλωσε στο radio North 98 ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Αμυράς.

Ο κ. Αμυράς τόνισε την σημαντικότητα της επόμενης ευρωβουλής καθώς θα κληθεί να ψηφίσει προϋπολογισμό για την Ευρωπαϊκή Ένωση « άρα έχει πολύ μεγάλη σημασία η επόμενη ευρωβουλή».

Ο κύριος Αμυράς υπογράμμισε πως από την εμπειρία του γυρίζοντας ολόκληρη την Ελλάδα για δημοσιογραφικούς λόγους « βλέπω αναξιοποίητες δυνατότητες και αυτό πρέπει να αλλάξει».

Όσον αφορά την φύλαξη των ελληνικών συνόρων ο υποψήφιος ευρωβουλευτής δήλωσε « τα σύνορα της Ελλάδας να φυλάσσονται και να μην είναι ξέφραγο αμπέλι η χώρα μας διότι συμπίπτουν με τα ευρωπαϊκά σύνορα και επομένως η Ευρώπη οφείλει , έχει χρέος να μας στηρίξει σε αυτή την ανάγκη φύλαξης των συνόρων».

Για το ευρωπαϊκό του όραμα επισήμανε « οραματίζομαι την Ευρώπη ως Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης. Πρέπει να έχουμε κοινό στρατό, κοινή αστυνομία και κοινή εξωτερική πολιτική» για να προσθέσει πως απέναντι στην προκλητικότητα της Τουρκίας πρέπει να « σφυρηλατίσουμε ευρωπαϊκές συμμαχίες έναντι της Τουρκίας».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *