Thursday , 28 March 2024

Γιώργος Ορφανός: «Είμαστε μια πανίσχυρη ομάδα, έτοιμη να κατακτήσει τη νίκη την πρώτη Κυριακή και να πετύχει θρίαμβο τη δεύτερη»

Την πεποίθηση του ότι στο δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών θα εκλεγεί δήμαρχος Θεσσαλονίκης εξέφρασε στο ραδιοφωνικό σταθμό «Πρακτορείο 104,9» ο υποψήφιος δήμαρχος της πόλης και επικεφαλής της παράταξης «Η Θεσσαλονίκη είναι το Μέλλον», Γιώργος Ορφανός.

«Είμαστε μια πανίσχυρη ομάδα, έτοιμη να κατακτήσει τη νίκη την πρώτη Κυριακή και να πετύχει θρίαμβο τη δεύτερη. Από τα στοιχεία που συλλέγω, βλέπω ότι όλη η πόλη λέει ότι ο Γιώργος Ορφανός θα είναι δήμαρχος», υπογράμμισε.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά διάγει μια εξαιρετική προεκλογική περίοδο, με ένταση, την αδρεναλίνη στα ύψη, με ανταλλαγή απόψεων αλλά χωρίς ακρότητες.

«Ο κόσμος απέναντί μου είναι πολύ φιλικός. Συζήτησα με όλους σε φιλική διάθεση, ακόμα και με εκείνους που μου είπαν ότι θα ψηφίσουν άλλη παράταξη. Όλη αυτή η προσπάθεια των οκτώ μηνών μoυ άρεσε πολύ. Δεν περίμενα από τη αρχή αυτό το κλίμα. Οι πολίτες με συναντούσαν στο δρόμο και μου έλεγαν ‘’Γιώργο, έλα να συζητήσουμε’’. Η ομάδα μας είναι εκπληκτική και κινείται σε κάθε γωνιά της πόλης. Η εντύπωση που αποκόμισα, είναι ότι ο κόσμος ‘’καίγεται’’ για την πόλη του και θέλει πάρα πολύ να μάθει τις σκέψεις του κάθε υποψήφιου», τόνισε ο Γιώργος Ορφανός.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης επανέλαβε για μία ακόμα φορά ότι τάσσεται υπέρ των συναινέσεων και των συνεργασιών και εξέφρασε τη βεβαιότητά του ότι οι παρατάξεις θα βρουν κοινό βηματισμό μετεκλογικά πάνω στα στοιχεία που ταιριάζουν και θα διοικηθεί χωρίς προβλήματα ο δήμος Θεσσαλονίκης.

«Δε θεωρώ κανέναν από τους συνυποψηφίους μου ως αντίπαλο. Θεωρώ ότι είμαστε συνεργάτες. Όλοι θέλουμε να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα της πόλης μας, να κάνουμε τους Θεσσαλονικείς να αισθάνονται όμορφα στην πόλη. Μπορώ να συνεργαστώ, με οποιονδήποτε θέλει να συνεργαστεί. Τα προβλήματα είναι οι αντίπαλοί μας και όχι τα πρόσωπα», κατέληξε ο Γιώργος Ορφανός.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *