Friday , 29 March 2024

Γονείς αναζητούν επί… εβδομάδες(!) το δώρο των παιδιών τους που παρήγγειλαν ηλεκτρονικά, λόγω αρρυθμίας των εταιρειών ταχυμεταφορών

Του Γ. Κατσιάνη

Στο… κυνήγι της αναζήτησης των παιχνιδιών που θα χαρίσουν στα παιδιά τους, ενόψει των εορτών, βρίσκονται καθημερινά πολλοί γονείς.

Η έλευση των Χριστουγέννων και η αβεβαιότητα για τη λειτουργία της αγοράς, παρά την εκκίνηση του click away από τη Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου, ώθησε πολλούς γονείς να προχωρήσουν πρόωρα στην ηλεκτρονική παραγγελία των δώρων.  

Ωστόσο, φαίνεται ότι κάποιοι έχουν μετανιώσει ήδη για αυτή τους την επιλογή, καθώς η πολυήμερη καθυστέρηση στην παράδοση των παραγγελιών από τις εταιρείες ταχυμεταφορών, έχουν δημιουργήσει αναστάτωση.  

Το thesseconomy. gr παρουσιάζει σήμερα την περίπτωση ενός γονέα, ο οποίος εδώ και ημέρες, αναζητά τα… ίχνη του παιχνιδιού που παρήγγειλε για το παιδί του.

«Παρήγγειλα ηλεκτρονικά το παιχνίδι της κόρης μου στις 27 Νοεμβρίου. Τις πρώτες ημέρες, εντόπισα με το κινητό μου το δέμα ότι βρίσκεται στην περιοχή των Γιαννιτσών», δήλωσε η καταγγέλλουσα.

Λίγες ημέρες αργότερα και συγκεκριμένα στις 4 Δεκεμβρίου, το δέμα μεταφέρθηκε στη… Λάρισα!  

«Μου έκανε εντύπωση γιατί η εταιρεία ταχυμεταφορών επέλεξε να απομακρύνει το δέμα σε μια περιοχή με τριπλάσια χιλιομετρική απόσταση από την αρχική», σημείωσε η μητέρα.

Και ενώ οι ημέρες περνούν, το παιχνίδι παραμένει εγκλωβισμένο στην θεσσαλική πρωτεύουσα, χωρίς να παρατηρείται κινητικότητα γύρω από τη συγκεκριμένη παραγγελία.  

«Τηλεφώνησα στην εταιρεία απ’ όπου έκανα ηλεκτρονικά την παραγγελία και μου είπαν ότι θα με ενημερώσουν για τους λόγους της καθυστέρησης», υπογράμμισε η καταγγέλλουσα, η οποία ελπίζει ότι τελικά το δώρο της κόρης της θα φτάσει στον προορισμό της, πριν τα… Χριστούγεννα.  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *