Thursday , 25 April 2024

Γραφεία στη Θεσσαλονίκη απέκτησε η εταιρεία OLYMPIA ELECTRONICS A.E.

Με εντατικό ρυθμό συνεχίζει τις επενδύσεις η ελληνική εταιρεία παραγωγής ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας, OLYMPIA ELECTRONICS A.E.

Μετά τη δημιουργία νέων κτιριακών υποδομών, επιφάνειας 2.500 τ.μ. και νέων υπερσύγχρονων γραμμών παραγωγής στο Αιγίνιο Πιερίας, η εταιρεία προχώρησε στην αγορά και στελέχωση νέων εγκαταστάσεων στη δυτική είσοδο της Θεσσαλονίκης.

Οι νέες εγκαταστάσεις στο κτίριο του PORTO CENTER, αφορούν υποδομές Έρευνας και Ανάπτυξης για προγραμματιστές (software developers) και ηλεκτρονικούς (embedded engineers).

Στόχος της εταιρείας είναι να δημιουργήσει ένα σύγχρονο περιβάλλον εργασίας, το οποίο θα προάγει την καινοτομία και την έρευνα ενώ ταυτόχρονα θα ενισχύσει την απόδοση των στελεχών της.

«Το ανθρώπινο δυναμικό μας κάνει την OLYMPIA ELECTRONICS A.E. μία μοναδική εταιρεία. Εμείς θέλουμε να βελτιώσουμε την καθημερινότητα των στελεχών μας, προσφέροντας τους ιδανικές συνθήκες εργασίας, έτσι ώστε να είναι ικανοποιημένοι από το εργασιακό τους περιβάλλον. Με αυτόν τον τρόπο όλοι μαζί θα χτίσουμε την επιτυχία της εταιρείας, αποδίδοντας τα μέγιστα σε όλα τα επίπεδα», τονίζει σε ανακοίνωση της η διοίκηση της εταιρείας.#tv100skg #smarteconomytv100

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *