Friday , 29 March 2024

Γ.Βαρουφάκης: “Δεν υπάρχει καμία περίπτωση το μετρό να παραδοθεί το 2023 στους πολίτες της Θεσσαλονίκης”

“Δεν υπάρχει καμία περίπτωση το μετρό να παραδοθεί το 2023 στους πολίτες της Θεσσαλονίκης” τόνισε ο Γενικός Γραμματέας του ΜέΡα 25, Γιάνης Βαρουφάκης από τη Θεσσαλονίκη, στο περιθώριο διήμερης επίσκεψης που πραγματοποιεί στην πόλη.

Όπως σημείωσε, τα έργα του μετρό έχουν ήδη καθυστερήσει και εκτίμησε πως η συζήτηση για την απόσπαση και επανατοποθέτηση των αρχαιοτήτων θα έχει περισσότερο νόημα αν γινόταν 2 με 3 χρόνια νωρίτερα. “Τώρα όμως είναι οικονομικά αναποτελεσματικό”, τόνισε. Κατηγόρησε την κυβέρνηση για πλήγμα κατά της αρχαιολογίας ισχυριζόμενος πως τα μέλη του ΚΑΣ που δεν συμφωνούν με τη στάση της, αποπέμπονται και τόνισε πως δεν υπάρχει καμία διάσπαση μεταξύ των αρχαιολόγων.

Σήμερα το απόγευμα ο κ. Βαρουφάκης θα συναντηθεί με περιβαλλοντικές οργανώσεις της Δυτικής Θεσσαλονίκης και θα ενημερωθεί για τα περιβαλλοντικά προβλήματα της περιοχής.

Αύριο, στις 09.15πμ θα επισκεφθεί το Νοσοκομείο ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ προκειμένου να παραδοθεί ο ιατρικός εξοπλισμός στη ΜΕΘ στο πλαίσιο του ΜέΡΑ Αλλήλεγγύης.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *