Saturday , 27 April 2024

Γ.Καρατζαφέρης: “Δεν έχω σε καμία υπόληψη Τσίπρα-Μητσοτάκη γιατί είναι εθελόδουλοι των ξένων”

Σκληρούς χαρακτηρισμούς εξαπέλυσε ο πρόεδρος του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού Γιώργος Καρατζαφέρης σε τηλεοπτική του συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης στον τηλεοπτικό σταθμό europeone και στον δημοσιογράφο Γιώργο Νεοχωρίτη.

Αναφερόμενος στο ενδεχόμενο να ασκήσει ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης βέτο στην ενταξιακή πορεία των Σκοπίων ο κ. Καρατζαφέρης είπε χαρακτηριστικά και με διάθεση να καταδείξει πως ακόμη και τώρα ξένοι παράγοντες αποφασίζουν για τις πολιτικές που ασκούνται στην Ελλάδα ανεξαρτήτως προσώπου που βρίσκεται στην πρωθυπουργία, “ο κος Μητσοτάκης ανήκει στην γενιά πολιτικών, όπως και ο Τσίπρας, ο Θεοδωράκης και ο Λεβέντης που όχι όταν τους δει από κοντά αλλά όταν τους τηλεφωνήσει η κυρία Μέρκελ “φοράνε πάμπερς”. Και μου λέτε θα ασκήσει βέτο ο Μητσοτάκης; Που θα ασκήσει βέτο ο Μητσοτάκης στον Βέμπερ ( υποψήφιος του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος για την προεδρία της Κομισιόν) που ήρθε εδώ και τον έβλεπε σαν την αυτού Μεγαλειώτης. Ο Μητσοτάκης εξυπηρετήθηκε που το πήγε ο Τσίπρας το πράγμα μέχρι το τέλος, αυτή είναι όλη η ιστορία”.

Μάλιστα ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. δήλωσε πως δεν έχει σε υπόληψη κανέναν από τους δύο κύριους αντιπάλους για την πρωθυπουργική καρέκλα και επικεφαλής των δύο μεγαλύτερων ελληνικών κομμάτων Αλέξη Τσίπρα και Κυριάκο Μητσοτάκη. Όπως τόνισε με το ίδιο σκληρό και καυστικό ύφος ” δεν έχω σε καμία υπόληψη ούτε τον ένα, ούτε τον άλλο. Δεν τους έχω σε υπόληψη γιατί είναι θεραπαινίδες και είναι εθελόδουλοι απέναντι στους ξένους. Αυτό με ενοχλεί πολύ” επισήμανε καταλήγοντας.

Όσων αφορά για τον ρόλο που θα παίξει στο εκλογικό αποτέλεσμα, είτε των ευρωπαϊκών είτε των εθνικών εκλογών, η υπογραφή της συμφωνίας των Πρεσπών, ο κ. Καρατζαφέρης έκανε την πρόβλεψη πως ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα λάβει διψήφιο ποσοστό σε κανένα νομό της Μακεδονίας.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *