Thursday , 18 April 2024

Δήμαρχος ζητάει να ανοίξουν οι μπάρες των διοδίων

Να γίνεται ελεύθερη διέλευση των οχημάτων από τον σταθμό διοδίων Ωραιοκάστρου που βρίσκεται στο ύψος της κοινότητας Διαβατών και Μαλγάρων, προτείνει ο δήμαρχος Δέλτα, Γιάννης Ιωαννίδης.

«Υπάρχουν συνάνθρωποι μας που χρειάζεται να μετακινηθούν για πολύ σημαντικούς λόγους (μεταφορείς, εργαζόμενοι σε  υπηρεσίες υγείας και εταιρείες παροχής υπηρεσιών, εργάτες, αλιείς, αγρότες, παραγωγοί). Για αυτούς τους ανθρώπους αλλά και για τους εργαζόμενους στα γκισέ των διοδίων, προτείνω να ανοίξουν οι μπάρες και  να γίνεται ελεύθερη  διέλευση των αυτοκινήτων από τους δύο σταθμούς που βρίσκονται στα διοικητικά όρια του δήμου Δέλτα», δήλωσε ο κ. Ιωαννίδης και κάλεσε την ηγεσία του υπουργείου Μεταφορών και την διοίκηση της Εγνατίας Οδού να προβούν στις απαιτούμενες ενέργειες.

«Σε μια τέτοια ιδιαίτερη στιγμή που ζει η χώρα μας το κέρδος έρχεται σε δεύτερη μοίρα. Χρειάζεται όλοι από τις θέσεις μας να αναλογιστούμε την κρισιμότητα της περιόδου που διανύουμε και να  δείξουμε την αναγκαία  πολιτική, κοινωνική,  εταιρική υπευθυνότητα,  με  αλληλεγγύη και ανθρωπιά βάζοντας ως πρώτη προτεραιότητα την υγεία των Ελλήνων», σημείωσε ο δήμαρχος Δέλτα.  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *