Friday , 29 March 2024

Δήμος Ωραιοκάστρου: Τι δείχνει η νέα δημοσκόπηση της Opinion Poll ενόψει των εκλογών της 26ης Μαΐου

Άκρως ενδιαφέροντα στοιχεία για τις προθέσεις των δημοτών του Ωραιοκάστρου ενόψει των δημοτικών εκλογών της 26ης Μαΐου 2019 προκύπτουν από τη νέα μεγάλη δημοσκόπηση που διενεργήθηκε από την Opinion Poll για την free press εφημερίδα του Ωραιοκάστρου «ΠΟΛΙΤΗΣ news» λίγα 24ωρα πριν την επίσημη έναρξη (σ.σ. 26 Μαρτίου) της προεκλογικής περιόδου.

Η «φωτογραφία της στιγμής», ως προς την εκτίμηση ψήφου στην εν λόγω δημοσκόπηση δείχνει πως όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά όσον αφορά στην ανάδειξη του «ζευγαριού» που περάσει στον δεύτερο γύρο. Επιπλέον, στο προσεχές χρονικό διάστημα οι υποψήφιοι θα έχουν τη δυνατότητα να «ξεδιπλώσουν» τα προγράμματά τους, καθώς μέχρι στιγμής κρατούν κλειστά τα χαρτιά τους, ενώ ακόμη δεν έχουν μπει στον αγώνα τα δυνατά ονόματα των συνδυασμών που θα αποτελέσουν το «βαρύ πυροβολικό» που θα φέρει και ψήφους.

Σύμφωνα, πάντως, και με τη νέα δημοσκόπηση τα προβλήματα που εξακολουθούν να «καίνε» τους δημότες του Ωραιοκάστρου είναι η καθαριότητα, η κακή κατάσταση του οδικού δικτύου, η ύδρευση-αποχέτευση και τα αδέσποτα.

Να σημειωθεί ότι στη δημοσκόπηση που έγινε, επίσης, από την Opinion Poll για την εφημερίδα «ΠΟΛΙΤΗΣ news» τον Δεκέμβριο του 2018, η εκτίμηση ψήφου (με αναγωγή χωρίς αναποφάσιστους) διαμορφωνόταν ως εξής: Α. Γαβότσης 25,8%, Γ. Παπακωνσταντίνου 21,9%, Α. Πολυχρονίδης 18,6%, Π. Τσακίρης 14,9%, Π. Σκαρλάτος 7,8%, Α. Θέμελης 6% και Γ. Εδιρνέλης 4,2%.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *