Δείτε ποια τράπεζα μέσα σε 72 ώρες εγκρίνει δάνεια για επιχειρήσεις, χωρίς...

Δείτε ποια τράπεζα μέσα σε 72 ώρες εγκρίνει δάνεια για επιχειρήσεις, χωρίς προσημείωση

1729
SHARE

Την έκδοση δανείου μέσα σε μόλις τρεις ημέρες και την άμεση εκταμίευση του ποσού των χρημάτων που θα λάβει ο δανειολήπτης, διασφαλίζει η Eurobank.

Πρόκειται για νέα δάνεια που καλύπτονται από την εγγύηση του Ταμείου Εγγυοδοσίας, τα οποία θα συναφθούν και θα χορηγηθούν ως τις 31 Δεκεμβρίου και αφορούν νέες χρηματοδοτήσεις επιχειρήσεων για κεφάλαιο κίνησης που θα έχουν διάρκεια αποπληρωμής ως και πέντε χρόνια.

Όσον αφορά το ύψος του χορηγούμενου δανείου, δεν μπορεί να υπερβαίνει το 25% του συνολικού κύκλου εργασιών της επιχείρησης για το 2019 ή το διπλάσιο του ετήσιου μισθολογικού κόστους της επιχείρησης για τα 2019.

«Το πρόγραμμα εγγυοδοσίας αποτελεί μια σημαντική ευκαιρία για τις επιχειρήσεις που δοκιμάζονται, εξασφαλίζοντας ρευστότητα με εξαιρετικούς όρους, τώρα που την έχουν ανάγκη», τόνισε ο διευθύνων σύμβουλος της Eurobank, Φωκίων Καραβίας.

Να σημειωθεί ότι η τράπεζα θα λάβει τις απολύτως αναγκαίες εξασφαλίσεις, με ανώτατο ποσοστό για τις εμπράγματες εξασφαλίσεις το 40% επί του ποσού της χρηματοδότησης όπου αυτό απαιτείται ενώ για εννιά στα δέκα δάνεια δεν θα απαιτηθεί προσημείωση.

LEAVE A REPLY