Saturday , 27 April 2024

Δείτε ποιος φορέας δίνει bonus ως και 5.000 ευρώ στους υπαλλήλους του

Κάθε άλλο παρά δίσεκτη ήταν η χρονιά που φεύγει για τους  190 εργαζόμενους του Εθνικού Οργανισμού Φαρμάκων (ΕΟΦ) καθώς θα λάβουν επιπλέον το ποσό των 700.000 ευρώ.

Σύμφωνα με απόφαση των υπουργείων Οικονομικών και Υγείας, το ποσό αυτό θα διατεθεί ως κίνητρο απόδοσης στους υπαλλήλους του δημόσιου φορέα.  

Δικαιούχοι του επιδόματος είναι τόσο οι μόνιμοι υπάλληλοι, όσο και οι συμβασιούχοι του ΕΟΦ. Όσον αφορά το bonus που δικαιούται ο κάθε δικαιούχος, είναι 260 ευρώ τον μήνα,  προσαυξημένο με έναν συντελεστή ανάλογα με την κατηγορία που ανήκει ο κάθε υπάλληλος.  

Έτσι, για τους εργαζόμενους αορίστου και ορισμένου χρόνου πανεπιστημιακής εκπαίδευσης (Π.Ε.), ο συντελεστής είναι 1,6, για τους εργαζόμενους τεχνολογικής εκπαίδευσης (Τ.Ε.) ο συντελεστής είναι 1,50, για τους εργαζόμενους δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης (Δ.Ε.) 1,2 και για τους υποχρεωτικής εκπαίδευσης (Υ.Ε.) 1,00.  

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι σε ετήσια βάση και ανά κατηγορία το ποσό που θα λάβουν οι δικαιούχοι ξεκινά από περίπου 800 ευρώ για τους συμβασιούχους υπαλλήλους Υ.Ε. και φθάνει μέχρι τις 5.000 ευρώ για τους μόνιμους υπαλλήλους Π.Ε. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *