Saturday , 20 April 2024

Δείτε πως μπορείτε με 1.000 ευρώ να αποκτήσετε BMW και Jeep Cherokee

Την ευκαιρία να αποκτήσουν ένα πολυτελές αυτοκίνητο σε χαμηλό κόστος, προσφέρει η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ).

Αυτή την φορά το ραντεβού δίνεται την Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου, στις 10 το πρωί, στην αίθουσα δημοπρασιών του τελωνείου Λάρισας (Φαρσάλων 21).

Μεταξύ των αυτοκινήτων που βγαίνουν στο «σφυρί» και ξεχωρίζουν είναι δύο BMW, δύο Jeep Cherokee, ένα V.M. Passat αλλά και πολλά άλλα μοντέλα που διατίθενται σε τιμές που ξεκινούν από 1.000 ευρώ.

Ειδικότερα, όσοι ψάχνουν ένα αξιόπιστο αυτοκίνητο, χαμηλού κόστους, μπορούν να εστιάσουν την προσοχή τους στα αυτοκίνητα BMW SERIE 5 και BMW, μοντέλα του 1999 και του 2003, αντίστοιχα, με τιμές εκκίνησης 1.000 ευρώ και 2.500 ευρώ.

Όσοι είναι λάτρεις της φινέτσας και της υψηλής αισθητικής, μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα στο Jeep Cherokee του 2002, με τιμή εκκίνησης 1.000 ευρώ και στο Jeep Cherokee του 2007, με τιμή εκκίνησης το ποσό των 2.000 ευρώ.

Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στη δημοπρασία, πρέπει να γνωρίζουν ότι απαιτείται η καταβολή εγγύησης 300 ευρώ ενώ η εξόφληση του υπόλοιπου ποσού γίνεται με τραπεζική επιταγή.  

Να σημειωθεί ότι δημοπρασία κατασχεμένων οχημάτων πραγματοποίησε η ΑΑΔΕ την περασμένη Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου, στα Άνω Λιόσια Αττικής.

Για περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με τη δημοπρασία και τα αυτοκίνητα, δείτε εδώ :https://drive.google.com/file/d/11avjKJNtKb0F4TukdIywSuk6dEpIhz-m/view

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *