Thursday , 25 April 2024

«Δεν είναι στα σχέδιά μας η ιδιωτικοποίηση δημοτικών υπηρεσιών όπως της καθαριότητας», δήλωσε ο υποψήφιος δήμαρχος, Ανέστης Πολυχρονίδης ο οποίος επισκέφθηκε το εργοτάξιο του δήμου Ωραιοκάστρου και το Δημαρχείο

Το εργοτάξιο του δήμου Ωραιοκάστρου επισκέφθηκε σήμερα (Τετάρτη) το πρωί ο υποψήφιος δήμαρχος, Ανέστης Πολυχρονίδης ο οποίος πάντα βρισκόταν στο πλευρό όλων των εργαζομένων του δήμου και ειδικότερα της συγκεκριμένης υπηρεσίας αναγνωρίζοντας το τεράστιο έργο που επιτελούν κάτω από δύσκολες συνθήκες. Επίσης επισκέφθηκε τους χώρους του Δημαρχείου, καθώς και της Τεχνικής Υπηρεσίας και μίλησε με τους υπαλλήλους οι οποίοι υπηρετούν σε κεντρικές διοικητικές και τεχνικές υπηρεσίες του δήμου.

Ο επικεφαλής της δημοκρατικής παράταξης «Συνεργασία Τώρα», συνοδευόμενος από υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού του, περιηγήθηκε στις εγκαταστάσεις του εργοταξίου και μίλησε με τους εργαζόμενους για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν όπως η έλλειψη υλικοτεχνικής υποδομής και προσωπικού.

Στη διάρκεια της συνάντησης ο κ. Πολυχρονίδης ευχαρίστησε τους εργαζόμενους για την προσπάθεια που καταβάλλουν καθημερινά και τους ανακοίνωσε πως στις προτεραιότητές του είναι η βελτίωση των εργασιακών συνθηκών και η πλήρης εφαρμογή της νομοθεσίας για την υγιεινή και την ασφάλεια των εργαζομένων. Επίσης, τους διαβεβαίωσε πως «σε καμία περίπτωση δεν είναι στα σχέδιά μας η ιδιωτικοποίηση δημοτικών υπηρεσιών όπως του τομέα της καθαριότητας». Αντίθετα, υποσχέθηκε ενίσχυση της εν λόγω υπηρεσίας με τον απαραίτητο εξοπλισμό, καθώς και την καλύτερη οργάνωση τόσο του εργοταξίου όσο και γενικότερα των δημοτικών υπηρεσιών με στόχο αφενός τη διευκόλυνση του έργου των υπαλλήλων αφετέρου τη βελτίωση της εικόνας  του δήμου.

«Συνεργασία Τώρα και με τους δημοτικούς υπαλλήλους για να μπορέσουμε να κάνουμε πράξη το σχέδιό μας για έναν Δήμο όμορφο, λειτουργικό, ασφαλή, καθαρό, σύγχρονο, δίπλα στον πολίτη. Άλλωστε όλοι μας έχουμε στόχο να υπηρετούμε τους συνδημότες μας και να συμβάλλουμε στην επίλυση των προβλημάτων της καθημερινότητας», είπε ο υποψήφιος δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Ανέστης Πολυχρονίδης διαβεβαιώνοντας τους υπαλλήλους του δήμου πως θα είναι στο πλευρό τους και την επομένη των εκλογών όπως έκανε όλα αυτά τα χρόνια, είτε από τη θέση του αντιδημάρχου Τεχνικών Έργων την περίοδο 2011-14 είτε από τη θέση του δημοτικού συμβούλου της αντιπολίτευσης.

Απόψε στον Δρυμό- Αύριο, Πέμπτη, η κεντρική ομιλία στο Κονταξοπούλειο Η «Πορεία προς τη Νίκη» με σύνθημα η «Νέα Δημαρχία στο Πλευρό σας» συνεχίζεται για τον Ανέστη Πολυχρονίδη με επόμενο σταθμό τον Δρυμό, σήμερα, Τετάρτη (22/5) στις 8 μμ στην Κοινότητα ή στο ΚΑΠΗ ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες, ενώ αύριο, Πέμπτη (23/5), στις 9 μμ θα πραγματοποιηθεί η κεντρική ομιλία στο Κονταξοπούλειο, στο Ωραιόκαστρο.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *