Friday , 29 March 2024

Διάκριση για το «Fashion City Outlet» της Λάρισας

Καλύτερο περιφερειακό εμπορικό κέντρο της Ελλάδας για το 2020 αναδείχθηκε το «Fashion City Outlet» της Λάρισας από το κλαδικό περιοδικό Fashion Daily του Ομίλου Boussias Communications, στο πλαίσιο της ειδικής ετήσιας έκδοσης “Best in Fashion”.

«Αυτό είναι το αποτέλεσμα της δουλειάς όλων μας στο FashionCityOutlet, τόσο των εργαζομένων στα καταστήματα, όσο και της ομάδας Διοίκησης. Το Fashion City Outlet στον ενάμιση χρόνο της λειτουργίας του, κατάφερε να αλλάξει τα δεδομένα της περιφερειακής αγοράς της Θεσσαλίας, καθώς προσέλκυσε το ενδιαφέρον χιλιάδων επισκεπτών απ’ όλη την Κεντρική αλλά και την Βόρεια Ελλάδα. Στην ουσία αναβάθμισε την αγορά της Λάρισας σε μια «μητροπολιτική αγορά», που προκαλεί το ενδιαφέρον χιλιάδων καταναλωτών από τους γειτονικούς νομούς αλλά και από όλη την Ελλάδα», δήλωσε σχετικά ο Γενικός Διευθυντής του Fashion City Outlet, Μίνωας Δρακάκης.

Η επιτυχία του μοναδικού εμπορικού κέντρου outlet της Θεσσαλίας αποτυπώνεται στον εντυπωσιακό αριθμό επισκεπτών, που ξεπέρασαν τα 2.000.000 σε μόλις 14 μήνες λειτουργίας του.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *