Thursday , 18 April 2024

Δολοφονία Γ. Καραϊβάζ: Στα.. ίχνη νέων ατόμων η αστυνομία

Δύο χρόνια έχουν περάσει από την ημέρα που δολοφονήθηκε ο δημοσιογράφος του αστυνομικού ρεπορτάζ Γιώργος Καραϊβάζ. Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις για την εξιχνίαση της υπόθεσης και τη σύλληψη των δραστών της στυγερής δολοφονίας του αδικοχαμένου δημοσιογράφου. Οι αρχές έχουν χαρτογραφήσει τα πρόσωπα, τους δράστες, αλλά και τα κίνητρα της δολοφονίας, τα οποία φέρονται να αφορούν τα ρεπορτάζ του δημοσιογράφου που είχαν ενοχλήσει άτομα του χώρου του οργανωμένου εγκλήματος. Εκτός από τους δύο συλληφθέντες και άλλοι δύο δράστες που παραμένουν ακόμη ασύλληπτοι είναι Έλληνες και έχουν ποινικό παρελθόν. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι εξετάζεται η εμπλοκή τους και στη δολοφονία πυγμάχου στο Γαλάτσι.

Τα νέα πρόσωπα
Ήδη η αστυνομία έχει ταυτοποιήσει και άλλα δύο άτομα για την υπόθεση εκτός από τους δύο συλληφθέντες, τα δύο αδέρφια ηλικίας 40 και 48 ετών γνωστά στις αρχές αφού είχαν απασχολήσει στο παρελθόν την αστυνομία για διάφορες υποθέσεις. Πληροφορίες αναφέρουν ότι έχουν ταυτοποιηθεί και άλλα δύο άτομα για την υπόθεση που τα ονόματά τους περιλαμβάνονται στη δικογραφία. Σύμφωνα με πληροφορίες, το ένα άτομο φέρεται να είναι ο οδηγός της μοτοσικλέτας. Μαζί με τον συνεπιβάτη του δολοφόνησαν τον Γιώργο Καραϊβάζ στον Άλιμο έξω από το σπίτι του. Πληροφορίες αναφέρουν πως οι αρχές έχουν φτάσει στα ίχνη του από συνομιλίες που είχε με τους συλληφθέντες, ενώ το συγκεκριμένο πρόσωπο είχε κατηγορηθεί για υπόθεση εκβιασμού πριν από περίπου επτά χρόνια, έχει καταδικαστεί και αυτές τις ημέρες είναι σε εξέλιξη η δίκη σε δεύτερο βαθμό.

Πρόσωπο κλειδί
Όσον αφορά το δεύτερο άτομο που περιλαμβάνεται στη δικογραφία πρόκειται για έγκλειστο στις φυλακές για εκβιασμούς. Το συγκεκριμένο άτομο φέρεται να έχει συντονιστικό ρόλο στη δολοφονική επίθεση κατά του δημοσιογράφου και ίσως να είναι το πρόσωπο κλειδί για την πλήρη εξιχνίαση της υπόθεσης και τα κίνητρα της δολοφονίας. Για ποιο λόγο δεν έχουν εκδοθεί εντάλματα σύλληψης και για τα δύο αυτά άτομα είναι θέμα που αφορά τις εισαγγελικές αρχές και τη διαδικασία που ακολουθούν.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *